Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pabriks: NBS helikoptera pilotu apžilbinātāji saņems sodu

Komentējot incidentu aizvadītās nedēļas nogalē, kad personas Jaunjelgavas novadā ar lāzera staru apžilbināja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) helikoptera pilotus, aizsardzības ministrs Artis Pabriks (Attīstībai/Par!) intervijā raidījumā LNT 900 sekundes sacīja: "Tā ir liela nelietība. Domāju, ka tiem, kas to ir darījuši, jārēķinās, ka viņi saņems sodu."

"Tā nav tikai tāda ākstīšanās, kur mēs tagad paspīdināsim spogulīšus. Šāda lieta var beigties ar ļoti lielu negadījumu. Tas ir ļoti nopietni," uzsvēra Pabriks.

Taujāts, vai personas, kas to darījušas, ir noskaidrotas, Pabriks sacīja, ka nevēlas runāt par izmeklēšanas detaļām. "Esmu pārliecināts, ka mēs zinām, atradīsim un sodīsim," piebilda Pabriks.

Jau ziņots, ka Valsts policija meklē cilvēkus, kuri aizvadītās nedēļas nogalē Jaunjelgavas novadā ar lāzera staru apžilbināja NBS helikoptera pilotus.

Viens no NBS helikopteru pilotu uzdevumiem ir transportēt smagi slimus pacientus uz galvaspilsētas slimnīcām, un tieši šādus uzdevumus piloti veica piektdien un sestdien, lidojot no Lielvārdes bāzes uz Daugavpili.

Abās lidojuma reizēs, lidojot virs Jaunjelgavas novada Sunākstes pagasta, helikoptera virzienā raidīts spilgti zaļš lāzera stars.

Top komentāri

...
.
Ja izdosies noķert.
Vai sodu
V
kādreiz saņems arī tiesneša Laukrozes slepkavas, advokāta Platača slepkavas un advokāta Bunkus slepkavas (jā, jā - saprotu, ka pēdējie divi nebija sabiedrības paši mīlētākie cilvēki, bet slepkavot nav labi pat tādus)?
solon
s
Nelietība, iedomība un pofigisms - tā varētu, Pabrik, nodēvēt to, ka Latvijas Bruņoto spēku lidaparāta pilotus var, izrādās, apžilbināt jebkurš puišelis ar lāzerīti! Jūs tur savos ministru un citu veselu armiju "atbildīgo" krēslos sēdošie par ko saņemat atalgojumu?! Lai tērētu mūsu līdzekļus tik viegli ievainojamas kara tehnikas iegādei?! Izskatās, ka mūsu valstī nekas nav mainījies ... - jopojām pastāv noziedzīgā SISTĒMA un joprojām tiek tiesāti Neo nevis tie bezatbildīgie dibeni, kuri ir patiesi vainīgi pie izveidojušās situācijas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairāk raugās uz Rietumiem

Latvijā aizvien populārāks kļūst viedoklis, ka nepieciešama dziļāka integrācija Eiropas Savienībā (ES), pat ja tā nes līdzi politiskās un ekonomiskās suverenitātes mazināšanos. 2019. gada pavasar...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē