Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Valsts prezidents: Grobiņai, Pāvilostai un Aizputei ir liels tūrisma potenciāls

Grobiņai, Pāvilostai un Aizputei ir liels tūrisma potenciāls, pārliecināts Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Kā aģentūru LETA informēja valsts pirmās personas padomnieks Mārtiņš Drēģeris, piektdien Rinkēvičs vizītē apmeklēja Dienvidkurzemes novadu un tikās ar Grobiņas, Pāvilostas un Aizputes uzņēmējiem.

Prezidents, kurš tikās ar Grobiņas, Pāvilostas un Aizputes uzņēmējiem un pilsētas kopienas pārstāvjiem, guva pārliecību par vēl neizmantotām iespējām pilsētu attīstībā.

Rinkēvičs atzīmēja, ka Grobiņa ir Latvijas dabas tūrisma vieta, Pāvilosta ir Latvijas vasaras un sērfotāju galvaspilsēta, savukārt Aizpute ar savu unikālo vēsturi un pilsētas ainaviskumu slēpj sevī izaugsmes iespējas, īpaši tūrisma nozarē.

"Bez iedzīvotāju iesaistes Dienvidkurzemes novada attīstībai vienlīdz svarīgs ir pašvaldības aktīvais darbs un arī ieinteresētība, nodrošinot apstākļus visa novada ekonomikas un labklājības izaugsmei un attīstot dažādas ekonomikas priekšrocības," pēc vizītes norādīja Valsts prezidents.

Rinkēvičs Grobiņā un Aizputē apmeklēja vietējos uzņēmumus, savukārt Pāvilostā tikās ar tūrisma jomas pārstāvjiem un Pāvilostas piekrastes zvejniekiem, tostarp apmeklēja Pāvilostas novadpētniecības muzeju.

Darba vizīti Dienvidkurzemes novadā Valsts prezidents noslēdza ar dalību diskusijā, kur piedalījās Aizputes atjaunotāju kopienas pārstāvji.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē