Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Īpašums

Ober-Haus: Aktivitāti nekustamo īpašumu tirgū izraisījusi ažiotāža ap eiro

Neremontētus un remontētus dzīvokļus mikrorajonos vairāk meklē vietējie iedzīvotāji, bet remontētos centra dzīvokļus savukārt iecienījuši ārvalstnieki. Dzīvokļu īres meklētāju skaits tradicionāli ir samazinājies, bet pircēju interese praktiski visos nekustamā īpašuma segmentos pieaugusi, ko ietekmējusi ažiotāža ap eiro stabilitāti un nulles deklarācijas ieviešana, liecina Ober-Haus Real Estate Latvia sniegtie dati.

Papildināts ar foto - Latvijas piens rūpnīcai spāru svētki(3)

Jaunceļamajā SIA Latvijas piens piena pārstrādes rūpnīcā Jelgavā šodien tiek svinēti spāru svētki, kas nozīmē, ka zemnieku kooperatīvu Trikāta KS,_ Dzēse un Piena Partneri KS_ piena pārstrādes uzņēmuma tapšanā triju mēnešu laikā paveikti 40% no visiem veicamajiem celtniecības darbiem.

Lucavsalas ziemeļu daļā būs aktīvās atpūtas zona(2)

Lucavsalā sākti vērienīgi sakopšanas darbus, lai salas ziemeļu daļā izveidotu aktīvās atpūtas zonu, iespējams arī peldvietu. Iedzīvotāji aicināti izteikt arī savus viedokļus par teritorijas tālāko attīstību.

Liepājas koncertzāli varētu sākt celt jau nākamvasar(5)

Koncertzāles būvniecības darbus Liepājā varētu sākt nākamā gada jūnija beigās vai jūlija sākumā, Rietumu Radio informēja koncertzāles projekta vadītājs Ints Dālderis (Vienotība). Viņš gan uzsvēra, ka tas ir optimistiskais scenārijs, ja viss norit raiti un iepirkuma konkursa rezultāti par zāles būvniecības darbu veikšanu netiek pārsūdzēti.

RVR: Ja izgāzīs vilcienu iepirkumu, citi lielie vilcienu ražotāji Latvijai piedāvājumus vairs neizteiks © DIENA

 Ja tiks izgāzts jauno vilcienu iepirkuma konkurss un AS Pasažieru vilciens nenoslēgs līgumu ar konkursa uzvarētāju Spānijas kompāniju Construcciones Auxiliares y Ferrocariles (CAF), tad citi lielie vilcienu ražotāji Latvijai savus piedāvājumus, visticamāk, vairs neizteiks, intervijā sacīja AS Rīgas vagonbūves rūpnīca (RVR) valdes priekšsēdētājs Valērijs Igaunis un valdes loceklis Lazars Raizbergs.

Gauss: airBaltic vadu pilnīgi citādi kā Fliks © DIENA(2)

Lai izdzīvotu un stabilizētu situāciju Latvijas lidsabiedrībā airBaltic, nākošgad nepieciešams pārstrukturēt uzņēmuma vadību, ieviest ieņēmumu un peļņas palielināšanas programmu, kā arī izmaksu samazināšanas programmu, ceturtdienas Dienā izteicies airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

Kas ministriem azotē?(4)

Caurlūkojot trešās Valda Dombrovska (Vienotība) valdības ministru deklarācijas, atklājas, ka puse valdības vīru un sievu iesaistījušies uzņēmējdarbībā - daži visai nopietnā mērogā, daži vien ar pāris simboliskām akcijām.