Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

ASV

CNN: ASV daļu Ukrainas palīdzības jau nogādājušas Vācijā un Polijā

Kaut arī ASV likumprojekts par vērienīgu militāro palīdzību Ukrainai vēl nav saņēmis galīgo apstiprinājumu, Savienotās Valstis, sagaidot šī dokumenta drīzu pieņemšanu, jau nogādājušas noliktavās Vācijā un Polijā lielu pirmajā palīdzības paketē iekļautā bruņojuma daļu, vēsta telekanāls CNN, atsaucoties uz saviem avotiem.

Tesla atsauc visus klientiem piegādātos Cybertruck

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums Tesla Motors atsauc visas klientiem piegādātās Cybertruck automašīnas saistībā ar defektu, kas var izraisīt nejaušu automobiļa paātrināšanos, tādējādi palielinot avarēšanas riskus, vēstī ASV Ceļu satiksmes drošības pārvalde (NHTSA).

ASV plāno drīz noteikt jaunas sankcijas pret Irānu

ASV otrdien paziņoja, ka drīz noteiks jaunas sankcijas pret Irānas raķešu un dronu programmu pēc nedēļas nogalē notikušā Irānas uzbrukuma Izraēlai, un gaida līdzīgus pasākumus no savu sabiedroto un partneru puses.

Tesla plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums Tesla Motors pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli.