Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Autobuss debesīs jubilejas koncertā uzstāsies ar Nepieradināto folka orķestri

Grupas _Autobuss debesīs _15 gadu jubilejas koncertā, kas 20.oktobrī notiks koncertzālē Palladium, uz skatuves kāps arī _Nepieradinātais folka _orķestris un tādi folkmūzikas pārstāvji Kristīne Kārkla-Puriņa un Edgars Kārklis no tautiskā projekta Raxtu Raxti, informēja Positivus Music pārstāve Maija Anna Ludbārža.

Mūzikas projekts Nepieradinātais folka orķestris savos koncertos izmanto reti sastopamu instrumentu dažādību, ieskaitot čellu, flautu, saksofonu, vijoli, ukuleli, lietuskoku, sanzu un citus instrumentus. Orķestris izpilda gan labi zināmas, gan gandrīz nezināmas pasaules mūzikas, klasikas un pat animācijas filmu mūzikas tēmas netradicionālā un pilnīgi jaunā izpildījumā.Savukārt Kārkla-Puriņa un Kārklis no mūzikas projekta Raxtu Raxti papildinās Autobusa debesīs koncerta skanējumu, izpildot Imanta Kalniņa dziesmas tautas mūzikai pietuvinātā skanējumā, izmantojot ne vien tradicionālos, bet arī tautas mūzikas instrumentus - kokles, dūdas un citus.Autobuss debesīs jubilejas koncertā klausītājiem piedāvās savu labāko dziesmu izlasi, kā arī jaunus, līdz šim neatskaņotus skaņdarbus.Kopš grupas dibināšanas 1998.gadā Autobuss debesīs ir izdevuši septiņus mūzikas albumus. Mākslinieki ir koncertējuši teju visā Latvijā, muzicējuši vairākās Eiropas valstīs un ASV, piedalījušies daudzos liela mēroga pasākumos, kā arī iestudējuši vairākas apjomīgas koncertprogrammas. Grupā muzicē Marts Kristiāns Kalniņš, Kārlis Auzāns, Emīls Zilberts, Armands Treilihs un Andris Dzenis.Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko