Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Aktrisei Lindsijai Loenai draud jauna tiesas prāva

Amerikāņu aktrisei Lindsijai Loenai draud vēl viena tiesas prāva, jo sadursmē ar viņas vadīto Porsche cietušā pašizgāzēja vadītājs apgalvo, ka tomēr ticis ievainots.

Kā ziņots, aktrise piektdien iekļuva autoavārijā, viņas vieglajai automašīnai saduroties ar pašizgāzēju.

Kaut arī tā vadītājs Džeimss sākotnēji apgalvoja, ka nav cietis, tagad viņš noalgojis advokātu un vēlas piedzīt kompensāciju no Loenas.

Džeimss pastāstīja slavenību jaunumu portālam TMZ, ka svētdien bijis pie ārsta. Tas apstiprinājis, ka vīrietis ir ievainots, tāpēc kravas mašīnas vadītājs vēlas atlīdzību par savām ciešanām.

Pašizgāzēja vadītājs agrāk apgalvojis, ka Loenas asistents no viņas automašīnas izņēmis noslēpumainu, sārtu somu un piekodinājis par to neieminēties medijiem.

"Puisis pārveda mani pāri ielai un pateica, ka viņa ir kaut kāda slavenība un viņi nevēlas, lai tas nonāk medijos. Viņi sakravāja somu, un mašīnas vadītājs piekodināja nepieminēt somu, runājot ar medijiem," sacīja Džeimss.

Viņš piebilda, ka Loenas pārstāvji piedāvājuši viņam samaksāt uzreiz pēc avārijas, taču viņš atteicies.

Loena, kurai martā beidzās nosacītā soda termiņš par braukšanu dzērumā, sākotnēji saviem draugiem sacīja, ka pašizgāzējs negaidot izbraucis viņas automašīnas priekšā.

Taču vēlāk aktrise atzina, ka īrētajā mašīnā neesot pietiekami labi strādājušas bremzes.

"Lindsija turas pie stāsta, ka kravas mašīna nogrieza viņai ceļu, taču ar nelielu pavērsienu - viņa nospiedusi bremžu pedāli, taču tas neesot darbojies," atklāja anonīms avots.

Pēc avārijas 25 gadus vecā aktrise tika nogādāta slimnīcā, taču drīz pēc tam devās uz filmas Liz & Dick uzņemšanas laukumu. Televīzijas filma stāsta par leģendārās aktrises Elizabetes Teilores attiecībām ar velsiešu aktieri Ričardu Bartonu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko