Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rīgā atklāta Agra Semēvica fotogrāfiju izstāde

Trešdien tirdzniecības parka Alfa telpās tika atklāts mūziķa Agra Semēvica romantisko fotogrāfiju albums.

Pasākuma laikā A.Semēvics uzstājās kopā ar mūziķiem un draugiem Haraldu Stenslavu un Gati Ivanu, prezentējot savu jaunāko singlu Fotogrāfija un atklājot, kā aizraušanās ar fotogrāfiju ietekmējusi viņa muzikālās gaitas. Klātesošos A.Semēvics iepriecināja arī ar duetu ar aktrisi un televīzijas personību Vitu Baļčunaiti.

„Ja Agris tā pieticīgi saka, ka viņš nav fotogrāfs, bet vēl tikai mācās, tad es tomēr gribētu teikt ka viņš ir liels mākslinieks, kura bildes guvušas atzinību gan no mediju, gan nozares profesionāļu puses,” uzsvēra V.Baļčunaite.

Foto albums, kurā apkopoti 18 romantiski sieviešu portreti, tematiski saistīts ar A.Semēvica jaunāko radiosinglu Fotogrāfija. Tas ir ceturtais Agra kā soloizpildītāja singls kopš grupas 100.Debija ziedu laikiem. Minētais singls un arī citas dziesmas reiz tikšot apkopotas dziesmu albumā.

Fotogrāfēšanai A.Semēvics pievērsās pirms pieciem gadiem. Deviņdesmito gadu pašā sākumā Agris baudīja Latvijā pieprasītākā dīdžeja statusu, kā arī dibināja savulaik grupu 100.Debija. Vēlāk viņš pievērsās producēšanai un menedžmentam, sadarbojoties ar tādiem populāriem mūziķiem kā Ladybird, Linda Leen, Lauris Reiniks, Yana Key, Amberlife un Jenny May, kā arī grupām C-Stones, Double Faced Eels un Mixeri. Kopš 2011. gada A.Semēvics atkal pievērsies muzicēšanai - šoreiz jau kā solo izpildītājs.

Izstādi interesenti t/p Alfa varēs aplūkot līdz 31.martam. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko