Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 23. novembris
Zigfrīda, Zigrīda, Zigrīds

Ābolu pudiņš

Restorāna Daily šefpavārs Guntis Bredovskis kartupeļu talku laikam piedāvā ne tik tradicionālas receptes. Viena no tām - ābolu pudiņš.

1. Āboliem izņem serdi un sarīvē. Karstā pienā sautē 5 min., tad pievieno nedaudz sāls, daļu cukura, vanilīnu un kanēli.

2. Masu atdzesē līdz 50-60 grādiem un pievieno mannu.

3. Olas dzeltenumu un olas baltumu atsevišķi uzputo ar cukuru.

4. Ābolu masā iecilā olas dzeltenumu un liek ar margarīnu ieziestos un rīvmaizi izkaisītos karstumizturīgos trauciņos līdz pusei.

5. Cep krāsnī 180 grādos 10 min. Izņem no cepeškrāsns un virsū liek vienu kazeni un olas baltuma cepurīti.

6. Turpina cept vēl 5 min. 120 grādos.

7. Pasniedz ar skābu krējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

6 porcijām vajadzēs:

3 ābolus, 6 kazenes, pusglāzi piena, pusglāzi cukura, 2 olas, 1 tējk. mannas, 1 tējk. rīvmaizes, pa šķipsnai vanilīna un kanēļa, taukvielu cepamtrauciņu ieziešanai.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko