Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 27. novembris
Lauris, Norberts

Vasaras veltes

Kad zemenes beigušās, šķiet, nākamais lielākais vasaras gardums ir mazsālītie gurķīši - stingri un kraukšķīgi, skaisti zaļi. Pēc šīs receptes gatavotie gurķi ir gatavi ēšanai nākamās dienas vakarā. Receptē minēto sastāvdaļu daudzumu sāla vai nu trīslitru burkā, vai aptuveni tikpat liela tilpuma māla podā. Ar garšaugiem un garšvielām šajā gadījumā neaizraujas, jo, pieliekot par daudz, piemēram, upeņu lapas, tās nevis dod garšu, bet ātri saglumē. Šajā receptē gurķiem neliek klāt arī cukuru, taču esam recepti pārbaudījuši - pēc tās gatavotie gurķi pazūd momentā!

Savukārt dārzeņu sacepums domāts īstiem gardēžiem - dārzeņu izvēle raisa asociācijas ar atpūtas mirkļiem Vidusjūras zemēs. Vislabāk garšo silts, tikko no krāsns, kopā ar glāzi laba vīna.

Desertā - aromātiska un ļoti viegli pagatavojama plātsmaize ar vasaras ogām un augļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko