Daba pati piedāvā daudz gardumu, jāprot tikai ieraudzīt, un arī iespējas tos pagatavot turpat uz vietas, pārvēršot maltītes tapšanu piedzīvojumā.Tikko noķerta zivs ir visgardākā, pagatavota zupā uz ugunskura, bet vērts mēģināt arī to izcept. Zivi notīra, saberzē ar sāli, var uzkaisīt mazliet mārsila, bet tikai mazliet! Satin alkšņu lapās - tās dos aromātu un pasargās zivs maigo gaļu no apdegšanas un izžūšanas. Liek starp visparastākajām, jebkurā lielveikalā par pāris eiro nopērkamajām restītēm un cep uz oglēm.
Zivs lapās
Dodoties dabā, uzēst gribas pat vairāk nekā ikdienā mājās, jo svaigais gaiss un fiziskas aktivitātes uzlabo apetīti. Bet kas tad nonāk mūsu ceļojumu somās? Diemžēl bieži vien tie ir kalorijām un cukuriem bagāti našķi, no uzturvērtības viedokļa nebūt ne labākā izvēle, kas, iespējams, dod ātru enerģijas uzrāvienu, un tas arī viss.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.