Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pirmizrādi piedzīvos mūsdienu dejas izrāde Laiks

Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē 29. februārī plkst. 18.30 pirmizrādi piedzīvos mūsdienu dejas izrāde Laiks, ko piedāvā deju studija Reverse.

Izrāde ietvers dažādus mūsdienu dejas stilus un mūzikas žanrus. Būs iespēja izdzīvot gan enerģiskus un dejas trikiem bagātus, gan liriskus un emocionālus priekšnesumus. Dejas izrādi papildinās spēcīgi gaismu un skaņas efekti, kas ļaus skatītājiem nokļūt citā dimensijā un baudīt mirkli. 

Dejas izrāde Laiks ir par mums, par cilvēka dzīves ceļu, izvēlēm un sapņiem. Par to, cik daudz laika mēs aizvadām, plānojot notikumus uz nākamo gadu, gaidot, kad būsim laimīgi, ka aizmirstam par prieku vienkārši būt. Izrādes idejas autore skatītājiem jau tagad uzdod jautājumu: Ko tu darītu, ja zinātu, cik laika tev ir atlicis? 

"Deja ir mana valoda, tas ir veids, kā es komunicēju un izklāstu stāstus, kas man ir tuvi. Izrādē dejotāju kustību, emociju un skatuves vizuālā noformējuma kombinācija šos stāstus parādīs skatītājiem dzīvē. Kopā nokļūsim dažādos dzīves posmos, izdzīvosim un baudīsim tos. Ar izrādi vēlos iedvesmot skatītājus: dzīvot vienkāršāk, darīt vairāk un nekad nepārtraukt virzību uz priekšu," pauž  Liene Tunne.

Izrādes radošā komanda: idejas autore un horeogrāfe -  Liene Tunne, gaismu mākslinieks - Kārlis Kaupužs, soliste - Evija Ronča, dejotāji -  Līva Dārzniece, Luīze Tunne, Aleksandra Šmeisa, Asnāte Sīle, Liega Moļņika, Elza Zapoļska, Madara Zelle, Marta Čīma, Anna Koziņeca, Andra Eva Riekstiņa, Emīlija Roga, Kate Paslauska, Alise Štefenhāgena.

Biļetes pieejamas studijas Reverse e-veikalā - https://veikals.reversestudio.lv/product/izrade-laiks/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja