Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Klajā laists Leldes Kovaļovas psiholoģiskais trilleris Šoseja

Izdevniecība Latvijas mediji laidusi klajā rakstnieces, kino producentes, kā arī plānotāju zīmola Dream Light Planner autores un izdevējas, Leldes Kovaļovas trešo psiholoģisko trilleri Šoseja, informēja izdevniecības pārstāvji.

Laura kopā ar vīru Agri dzīvo privātmājā nomaļā lauku apvidū. Laurai ir mīlošs vīrs, gādīgi vecāki un veiksmīga māsa, draudzīgs suns un sapnis par pirmdzimto, taču kādu vakaru viņas dzīve pārvēršas. Agris dodas pastaigā ar suni, bet mājās neatgriežas. Kad sieviete sāk pazudušā vīra meklējumus, viņai nākas saskarties ar apkārtējo nesapratni, vēl vairāk – apgalvojumu, ka nekāda Agra nav, viņa dzīvo viena. Laurai izdodas atrast pierādījumus Agra eksistencei, bet vēl jāsaprot, kas īsti noticis...

Kur beidzas mūsu iztēle un sākas realitāte? Varbūt reizēm esam tik ļoti pārliecināti par savu taisnību, ka esam gatavi uz visu, lai to pierādītu?

"Aizturējusi elpu, izelpoju grāmatu vienā svētdienas pēcpusdienā. Spriedzes pilnais trilleris ir bagāts spraigiem notikumiem, kutina nervu galus un emocionāli neļauj atslābt, liekot pārdzīvot līdz galvenajai varonei Laurai, kuras lielākā cīņa notiek pašai ar sevi - atmiņām, realitātei un fantāzijai cīnoties par dominējošo lomu. Pēc grāmatas izlasīšanas, it sevišķi autores pēcvārda teiktais, atstāj smeldzīgi skarbu pēcgaršu - par mūsu katra atbildību, lomu sabiedrības ķēdē, bet visvairāk par prāta neizdibināmajiem labirintiem, kuros var ne tikai apmaldīties, bet arī pazaudēties un noslēpties," raksta grāmatu blogere Sandra Koka.

Leldes Kovaļovas debijas trilleris Bezvēsts pazudušās acumirklī iekaroja lasītāju sirdis un, pavadot neskaitāmas nedēļas pirktāko grāmatu topu augšgalā, ir ierindojies izdevniecības Latvijas mediji 2019. gada internetā pirktāko grāmatu topa otrajā vietā.

2020. gadā grāmata Bezvēsts pazdudušās tika ekranizēta astoņu sēriju seriāla formātā, kas tiek rādītas televīzijas kanālā STV Pirmā! Seriālā piedalās vēl neredzēts Latvijas zvaigžņu ansamblis – galvenās lomas seriālā atveido: Juris Žagars, Mārtiņš Vilsons, Rēzija Kalniņa, Kristīne Nevarauska un citi. Grāmatas autore ir ieguvusi bakalaura un maģistra grādu audiovizuālajā mediju mākslā, absolvējusi Latvijas rakstnieku savienības Literāro akadēmiju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja