Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

KDi lasi: Būs karsti

Kaisle plūst pāri malām. Kristīne Opolais un Jonass Kaufmanis saceļ viesuļvētru Džakomo Pučīni Manonas Lesko jauniestudējumā uz Londonas Karaliskās operas skatuves

Manonu Lesko satieku siltā jūnija pēcpusdienā pie Londonas Karaliskās jeb Koventgārdena operas. Līdz pirmizrādei ir atlikušas dažas dienas, un tikai pirms stundas Kristīne Opolais feisbukā ievietojusi pirmo fotogrāfiju ar savu kavalieri de Grijē – iekārojamāko tenoru pasaulē Jonasu Kaufmani. Divu minūšu laikā jau bijuši vairāki desmiti like – emocijas virmo ne tikai uz skatuves, bet arī sociālajos tīklos. Fani deg nepacietībā. Džakomo Pučīni Manonas Lesko jauniestudējums ir šīs vasaras galvenais notikums Koventgārdena operā. Gan Kristīne Opolais, gan Jonass Kaufmanis šajā liriskajā drāmā dziedās pirmo reizi. Arī Londonas Karaliskās operas muzikālais vadītājs nekad agrāk nav diriģējis Manonu Lesko.

Jauniestudējuma intriga – jūsu duets ar Jonasu Kaufmani. Kā jūtaties kopā uz skatuves?

Man šķita, ka tā ir tikai mana sajūta, ka mēs ar Jonasu burtiski ēdam viens otru uz skatuves, – esam tādi mākslinieki, atdodam visu, ko spējam. To pamana arī citi, mūs jau brīdina: "Galvenais, lai teātra sienas izturētu šo spriedzi, jo ir hot! Karsti!" Satikušies divi vulkāni. Mēs visu laiku barojam un uzlādējam viens otru, pēc tam mierinām viens otru. Mūsu enerģija ir tik spēcīga, ka uz skatuves saceļas viesuļvētra, emocijas plūst pāri malām.

Es esmu ambicioza, un es to neslēpju. Man ir liels gods, ka es piedalos šajā iestudējumā, ka man ir tādi partneri, ka es dziedu kopā ar Jonasu Kaufmani, kurš ir labākais tenors pasaulē. Tas nav PR, viņam tiešām ir viss. Tā ir Dieva dāvana. Viņš ir ļoti vienkāršs cilvēks, var redzēt, ka Jonass neuzskata sevi par kaut ko īpašu, un mani tas fascinē. Kad tu gūsti tādus panākumus, mēdz būt grūti nepacelt degunu bišķiņ augstāk, un jālūdz Dievs, lai tas nenotiktu. Jācenšas palikt vienkāršam cilvēkam, citādi dzīve paiet garām.

Jonass Kaufmanis ir superzvaigzne, un tas man uzliek papildu atbildību – man ir jātur līdzi!

Jegora Jerohomoviča sarunu ar Kristīni Opolais lasi 19.jūnija KDi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja