Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Bauskas novada Vecsaules amatierteātra izrāde "Mazais ganiņš"

Mazā ganiņa brīnumainie piedzīvojumi sākas kādā vasaras vakarā, kad, pārskaitot mājās sadzītos lopus, pietrūkst vienas aitas un mazā, raibā sivēntiņa. Ļaudis runā, ka vainīga ir Baba, kurai esot sakars ar pašu velnu. Par spīti neziņai un briesmām, kas var atgadīties, ganiņš dodas ceļā, lai atgūtu savu sivēnu ar ļaunu vai ar labu.

Viss sākas kā pasakā – pavisam viegli un aši. Kā vēlāk veicas ganiņam, to uzzināsiet paši, vērojot spraigo izrādi 20 aktieru izpildījumā.ReklāmaClick_Here!Vecsaules amatierteātris dibināts 1981.gadā. Visu šo laiku aktierus pulcinājusi, audzinājusi un skolojusi režisore Gunta Siliņa. Vairāk nekā 60 vecsauliešu trīs gadu desmitu ilgajā periodā ir iesaistīti skatuves mākslas atklāsmē. Par ilggadēju un radošu darbu Vecsaules pagasta amatierteātrim piešķirts Nemateriālās kultūras mantojuma valsts aģentūras Atzinības raksts, arī režisorei Guntai Siliņai piešķirts šāds apbalvojums.Ieeja bez maksas. Jāpiebilst, ka stipra lietus gadījumā izrāde notiks Valmieras Kultūras centrā.Šajā vasarā Valmieras Pilsdrupu estrādē regulāri notiek brīvdabas teātra viesizrādes. Vecsaules amatierteātra izrāde «Mazais ganiņš» būs trešā izrāde šīs vasaras ciklā. Iepriekš ar teātra izrādēm viesojušies Rūjienas novada un Kauguru pagasta amatierteātri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noskaidroti Sansusī kaušļu pāri

Nedēļas nogalē, 26. un 27. oktobrī, Rīgas cirka arēnu ieņems Sansusī mūziķu kautiņa dalībnieki, kur notiks pirmais kautiņu zibensturnīrs, kurā gavilēs, muzicēs un performēs 16 dalībnieki, pārstā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja