Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Visvairāk skatītā filma kinoteātros Polijā - Andreja Ēķa filma Swingersi

Februāra nogalē pirmizrādi piedzīvojusi režisora Andreja Ēķa un filmas Svingeri radošās komandas veidotā filmas poļu versija Swingersi. Pirmajā nedēļas nogalē to kinoteātros noskatījušies jau vairāk nekā 141 000 skatītāju, ierindojot Polijas skatītāko filmu topa pirmajā vietā, informēja Platforma filma komunikācijas konsultante Agnese Ruberte.

Filmas Svingeri Polijas versijā galvenajās lomās iejutušies poļu aktieri Kšistofs Čežots, Mihals Koterskis, Barbara Kurdeja-Šatana, Joanna Ližovska un citi, filmas režisors ir Andrejs Ēķis, scenārija autori – Andrejs Ēķis un Rasa Bugavičute-Pēce, filmas producents Kristians Alhimionoks.

"Polijas versija ir līdz šim vērienīgākā Svingeru adaptācija un piektā filmas versija, ko esam veidojuši ārpus Latvijas. Svingeri ir tapuši arī igauņu, norvēģu un ukraiņu versijās. Un Svingeru stāsts turpināsies – mūsu tālākie plāni ir filmu uzņemt arī Nīderlandē, Dienvidāfrikā, Brazīlijā un Meksikā, kur ir interese par vietējām Svingeru versijām," stāsta režisors Andrejs Ēķis.

Svingeri ir viegla komēdija par attiecību veidošanu, pārpratumiem un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona. Filma pirmizrādi piedzīvoja 2016. gadā, un to Latvijā noskatījušies vairāk nekā 110 000 skatītāju.

Patlaban kinoteātros visā Latvijā ir redzama Andreja Ēķa jaunākā komēdija Klases salidojums 2, kas stāsta par filmas pirmajā daļā iepazītajiem trīs draugiem un viņu trakajiem piedzīvojumiem vecpuišu ballē, bērēs un kāzās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja