Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

FOX International Channels paraksta līgumu ar Warner Bros.

Šonedēļ FOX International Channels (FIC) parakstīja vienošanos ar vienu no pasaulē vadošajām kino industrijas kompānijām Warner Bros. par ekskluzīvu jaunāko seriālu translēšanas tiesībām Baltijā. Tas nozīmē, ka jau no janvāra Latvijas skatītājiem būs unikāla iespēja savos TV ekrānos vērot jaunākos seriālus un šovus, informē kanāla pārstāvis Edgars Vilcāns.

Kanālos FOX un FOX Life janvāris būs īsts pirmizrāžu mēnesis. Pateicoties noslēgtajam līgumam, skatītāju vērtēšanai tiks nodoti vairāki jauni seriāli: mistikas drāma Parka avēnija 666 (666 Park Avenue), spraiga sižeta seriāls Bulta (The Arrow), fantastikas seriāls Revolūcija (Revolution) un izmeklēšanas drāma Savervētais (Person of Interest).

Savukārt februārī un martā, tūlīt pēc to pasaules pirmizrādēm, Latvijas FOX kanālos būs skatāma seriāli Kompanjoni (Partners), The Following, kā arī  kulta seriāla Divarpus vīru pirmās astoņas sezonas.

"Mēs esam ārkārtīgi gandarīti par noslēgto sadarbības līgumu ar kompāniju Warner Bros. Tas kanālos FOX un FOX Life nodrošinās augstas kvalitātes satura programmu un skatītājiem būs iespēja sekot līdzi jaunākajiem un aktuālākajiem pasaules seriāliem. Turklāt tos plānojam demonstrēt tūlīt pēc to pirmizrādēm Amerikā," stāsta Ilze Buna, FIC Mārketinga un pārdošanas vadītāja Latvijā.

Līdz ar jaunu seriālu pirmizrādēm TV ekrānos būs redzami arī populāri un iemīļoti aktieri. Seriālā Parka avēnija 666 galveno lomu atveidos Vanesa Viljamsa un seriāla Pazudušie (Lost) zvaigzne Terijs O’Kvīns, savukārt aktieris Kevins Beikons būs skatāms seriālā The Following.

FOX International Channels (FIC) ir starptautiska mediju kompānija, kurai visā pasaulē pieder 324 dažādi izklaides TV kanāli un to saturs pieejams 44 valodās. Latvijā FIC piedāvā kanālus FOX, FOX Life un National Geographic, kas skatītājiem pieejami ar latviešu un krievu valodas subtitriem. Visi FIC Latvija kanāli atrodami TV operatoru Lattelecom, Baltcom, IZZI, Latnet TV un Livas piedāvātajās kanālu pakās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja