Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Kino Citadele sāk jaunu projektu senioriem – Leģendu vakars

Kino Citadele, sākot ar marta mēnesi, pensionāriem piedāvā biļetes ar pazeminātu cenu un jaunu projektu – _Leģendu vakars, _informēja kinoteātra pārstāve Renāte Kuļomina.

Projekta Leģendu vakars ietvaros Kino Citadele aicina vecāka gada gājuma cilvēkus uz tikšanos ar kādu no Latvijas kino kultūrvidei nozīmīgu aktieri vai kinorežisoru. Ik reizi Leģendu vakars tiks apvienots ar Latvijas vai pasaules kino filmas seansu vai pirmizrādi. Pirmajā Leģendu vakars seansā, 6.martā plkst. 18, apmeklētājiem bija iespēja tikties ar leģendāro pašmāju aktrisi Olgu Dreģi un skatīt mākslas filmas Džimlai Rūdi Rallallā! pirmizrādi.

"Plānojam, ka jaunieviestās senioru biļetes un projekts Leģendu vakars pensionāriem sniegs uzdrīkstēšanos un ļaus iepazīt mūsdienu kino sniegtās iespējas, kā arī ļaus atklāt sevī interesi par pasaules kino. Sagaidām, ka šis pasākums kļūs par vienu no kinoteātra Kino Citadele tradīcijām, kas sniegs kā senioriem, tā arī citiem kino mīļiem jaunas atziņas un vērtējumus par mūsdienu kino kultūru," par jaunumiem stāsta Normunds Labrencis, kinoteātra Kino Citadele vadītājs.

"Man ir patiess prieks, ka kultūras pasākumiem ir pievienojies projekts ar tik nozīmīgu vēstījumu," atzīmē teātra un kino aktrise Olga Dreģe. "Jāatzīst, ka kino skatīšanās tradīciju Latvijā nav daudz, tāpēc ceru, ka Leģendu vakars atdzīvinās interesi par kino mākslu gan senioru lokā, gan arī to cilvēku lokā, kas interesi par kino kultūru sevī vēl nav atklājuši. Mūsdienu kinoteātru piedāvājums pārsteidz ar plašo izvēles iespēju, sākot no pasaules slavu ieguvušām komēdijām un trilleriem, beidzot ar Latvijas jaunākajiem kino darbiem un operas tiešraidēm. Esmu pārliecināta, ka projekta ietvaros mums izdosies atklāt šo pasauli arī senioriem, pieņemot, ka vēl ir tik daudz ko piedzīvot, izjust un izkristalizēt. Šīs sajūtas centīšos iedzīvināt pirmajā tikšanās reizē ar Leģendu vakars viesiem, ar kuriem stāstos atgriezīsimies Latvijas kino vēsturē un ielūkosimies mūsdienu kino veidošanas aizkulisēs."

Nākamais Leģendu vakars seanss notiks 16. aprīlī, kad pirmoreiz skatījumam tiks nodota piedzīvojumu drāma Noass. Vairāk informācijas: www.forumcinemas.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja