Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Spektrs III piedāvā aktuālo kino un Troņu spēles pirmizrādi uz lielā ekrāna

No 7. līdz 13. aprīlim Kino Citadele norisināsies kinofestivāls _Spektrs III, _informēja tā pārstāvis Sergejs Timoņins. Festivāla veidotāji šogad to nolēmuši rīkot divās daļās, pavasarī un rudenī, turklāt pirmo reizi festivāls norisināsies - gandrīz nedēļu.

Spektrā III tiks izrādītas deviņas uz lielajiem ekrāniem Latvijā vēl nerādītas filmas, starp kurām gan aktuālākais no Holivudas piedāvājuma, gan atzītas kinofestivālu laureātes. Festivāla apmeklētājiem būs iespēja redzēt britu zinātnisko fantastiku Ex Machina/Ex Machina (rež. Alekss Gārlends), piedzīvojumu filmu Lielais medījums/Big Game (rež. Džalmari Helandersars) Semjuelu Džeksonu galvenajā lomā, Raiens Reinolds pēdējo gadu labāko sniegumu filmā Balsis/The Voices, filmu Spiveta neticamie piedzīvojumi/The Young and Prodigious T.S. Spivet (rež. Žans-Pjērs Ženē), šausmu filmu Tas seko tev/It Follows (rež. Deivids Roberts Mičels), atraktīvo vampīrkomēdiju Kas notiek krēslā/What We Do in the Shadows (rež. Džermeins Klements, Taika Vaititi), Oskaram nominēto argentīņu filmu Mežonīgie stāsti/Relatos Salvajos un šausmu trilleri Babaduks/The Babadook (rež. Dženifera Kenta).

Pirmoreiz festivālā ieviesta arī rubrika Klasika uz lielā ekrāna. Tajā šoreiz tiks izrādīta Nikolasa Vindinga Refna kulta filma Draivs/Drive.

Festivāla papildus aktivtātēs fokuss šoreiz uz Latvijas kino, kuru pārstāvēs Piens īsfilmas uz lielā ekrāna (ar autoru piedalīšanos), kā arī pirmā publiskā Aigara Graubas un Andreja Ēķa projekta Nameja gredzens prezentācija. Tam visam klāt atsevišķa prezentācija par bailenēm, bet festivāla noslēgumā unikāls pasākums kopā ar Lattelecom - kulta seriāla Troņu spēles jaunākās sezonas pirmizrāde uz lielā ekrāna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja