Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Demonstrējot Gruzijas filmas, šīs valsts cietušo atbalstam izdevies savākt 462 latus

Demonstrējot Gruzijas filmas kinoteātrī "K-Suns", šīs valsts atbalstam izdevies savākt 462 latus, kas pārskaitīti Sarkanajam Krustam. Kinoforuma "Arsenāls" preses centra vadītāja Zane Dzene  informēja, ka svētdien četros seansos demonstrētas piecas iepriekšējo gadu "Arsenālu" programmās iekļautās Gruzijas filmas, kuras kopumā noskatījušies 154 skatītāji.

Ieejas biļete uz seansu maksāja trīs latus, un visi ienākumi ziedoti Gruzijas-Krievijas militārajā konfliktā cietušo mierīgo iedzīvotāju vajadzībām.

Jau vēstīts, ka Rīgā, kinoteātrī "K-Suns", svētdien demonstrēja Gruzijas filmas, kas bija iekļautas iepriekšējo gadu "Arsenālu" programmās, kā arī Nacionālā kinocentra un Gruzijas Filmu centra rīkotajā Gruzijas filmu programmā 2006.gadā.

Interesentiem bija iespēja noskatīties režisora Dato Fenelidzes dokumentālo filmu "Meidani, pasaules centrs" ("Maidan, Nave of the World"), Sergi Gvarjaladzes filmu "Elektronauti" ("Electronauts"), kā arī režisora Gela Babluani spēlfilmu "13" ("Tzameti"), Otara Joseliani spēlfilmu "Strazda dziesma" un Levana Tutberidzes 2005.gadā uzņemto spēlfilmu "Ceļojums uz Karabahu".

2004.gada nogalē Gruzijā nodega nacionālā kinofilmu krātuve, un Starptautiskais Kinocentrs ir teju vai vienīgā vieta pasaulē, kur atrodas daudzas Gruzijas filmu kopijas gruzīnu valodā, tostarp arī mēmās filmas, Otara Joseliani un Tengiza Abuladzes veidoto filmu oriģinālkopijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja