Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Nedēļas nogalē notiks Baltijas Grāmatu svētki 2014

No 28. februāra līdz 2. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde Baltijas Grāmatu svētki 2014, informēja izstāžu centra pārstāve Inese Libere. Ķīpsalā tiksies rakstnieki, tulkotāji, izdevēji un lasītāji.

"Rīga kā Eiropas kultūras galvaspilsēta sevi ir skaļi apliecinājusi ar cieņu pret grāmatu. To pierādīja 14 000 cilvēku Grāmatu draugu ķēdē, TV šovs Lielā lasīšana, kurā noskaidros 100 iecienītākās grāmatas Latvijā, valsts prezidenta Andra Bērziņa aktivitātes, turpinot akcijas Draudzīgais aicinājums grāmatu dāvināšanu skolām, kā arī augstskolu aktivitātes, atzīmējot izcilu grāmatnieku jubilejas. Smeļoties iedvesmu jau no iesāktajām aktivitātēm, labās tradīcijas turpināsim arī izstādē," stāsta Baltijas Grāmatu svētku projekta vadītājs Valts Jirgensons.

Ķīpsalā varēs baudīt autoru priekšlasījumus, piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos, tikties ar ievērojamiem rakstniekiem, aplūkot daudzveidīgu grāmatu ekspozīciju, iepazīties ar izdevniecību jaunumiem, iegādāties grāmatas par īpaši izdevīgām izstādes cenām un Grāmatu maiņas punktā mainīties ar citu lasītāju grāmatām. Paredzēti arī  īpaši bērniem rīkoti pasākumi un prezentācijas.

Baltijas Grāmatu svētkos piedalīsies izdevniecības un grāmatu apgādi, kā arī grāmattirgotāji un ar grāmatniecību saistīti uzņēmumi. Daudzveidīgu grāmatu klāstu piedāvās tādas Latvijas izdevniecības kā Atēna, Avots, Dienas grāmata, Jāņa Rozes apgāds, Jumava, karšu veikals Jāņa sēta, Kontinents, Latvijas Grāmata, LU Akadēmiskais apgāds, Madris, Pētergailis, RaKa, The White Book, Zinātne, Zvaigzne ABC  un citas.

Vairāk informācijas šeit: 

Darba laiks: 28. februāris – 1. marts plkst. 10 – 18, 2. marts plkst. 10 – 17. Biļetes cena: 1 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja