Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Pie skatītājiem nonāks LTV jaunais seriāls Eņģeļu māja

Latvijas Televīzija (LTV) skatītāju vērtējumam nodos jaunu oriģinālseriālu Eņģeļu māja. Seriāla pirmizrāde LTV1 ēterā notiks otrdien, 3.janvārī plkst. 21:15, bet turpmāk seriāls būs skatāms no otrdienas līdz ceturtdienai plkst. 20, vēsta LTV mājas lapā publicētā informācija.

Seriāla scenārija un dialogu līdzautore, atzītā latviešu dramaturģe Evita Sniedze stāsta: „Eņģeļu māja ir stāsts par mums pašiem. Šodienā. Visās paaudzēs. Par šķiršanos un satikšanos, par pagātnes noslēpumiem un cerībām, kredītiem un pelņu, par vientulību un kopā būšanu. Par cerību piepildījumu, kas jebkurā vecumā ļauj un dod iespēju sākt dzīvi no jauna un neizsamist.”

Eņģeļu māja tiek filmēta reālā vidē - daudzdzīvokļu namā. „Tas nodrošina īstenības izjūtu - iespējams, radošajai komandai ir fiziski grūtāk, bet rezultāts ir patiesāks, jo klāt nāk ikdienišķā sadzīve. Esam jauka kompānija, kurā ir izcili aktieri un savas jomas profesionāļi - esmu priecīgs un pateicīgs, ka viņi piekrituši darīt šo lielo darbu. Strādājam maksimāli godprātīgi, lai rezultāts būtu baudāms gan vizuāli, gan saturiski,” norāda seriāla režisors Armands Zvirbulis.

Galvenajā - psihoterapeites Annas lomā – būs redzama Liepājas teātra aktrise Inese Kučinska, kura šobrīd piedzīvo īstu radošā viļņa sajūtu: aktrise rudenī ieguva Spēlmaņu nakts balvu kā Gada labāka aktrise, bet pavasarī - arī Lilitas Bērziņas balvu.

I.Kučiska par savas varones būtību stāsta: „Seriāls ir ilgstošs process, tāpēc varoņa īpašības atklājas pakāpeniski. Bet Annas raksturīgākās īpašības varētu būt uzņēmība, prasīgums pret sevi. Patiesībā tēlu interesantāku padara vājības, tāpēc ceru, ka tam vēl atklāsies kādas ēnas puses, kas padarīs to krāsaināku.”

Seriāla specifika I.Kučinskai nav gluži sveša - pirmoreiz viņa filmējusies pirms gadiem piecpadsmit. „Mana stihija ir teātris, taču savu darbu vienmēr cenšos darīt profesionāli. No kameras nebaidos, bet uz sevi skatīties no malas nepatīk,” atzīstas I.Kučinska. Par darbu jaunajā seriālā Eņģeļu māja viņa ir neviltoti priecīga: „Ikdienā darbs paiet Liepājā, tāpēc tikšanās ar citu teātru kolēģiem ir atsvaidzinoša un patīkama.”

Seriālā filmējas arī Ģirts Jakovļevs (Annas tēvs Jānis Freibergs), Lilita Ozoliņa (Annas māte Hermīne), Ivars Puga, Intars Rešetins, Dita Lūriņa, Egons Dombrovskis, Ieva Puķe, Skaidrīte Putniņa, Tālivaldis Lasmanis, Artūrs Krūzkops un daudzi citi Latvijas teātru aktieri.

Seriāla Eņģeļu māja scenārija un dialogu līdzautors ir Jānis Zandbergs, oriģinālmūzikas autors - Niks Matvejevs, vadošais operators - Igors Tūns. Par seriāla scenogrāfiju rūpējas Andra Hince. Projekta vadītāja - Žanete Ostreiko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas gaidāms kim? jaunajā mājvietā Hanzas ielā 22

Plašas telpas laikmetīgās mākslas izstādēm, izglītības centrs un Latvijā pirmā starptautiska mēroga rezidenču un studiju programma – Kim? Laikmetīgās mākslas centrs aicina iepazīties ar nāk...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja