Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rezerves plāns

Kas ņem virsroku romantiskajā komēdijā Rezerves plāns - ginekoloģija vai romantika?

Viņa ļoti mīl dzīvniekus. Tāpēc Ņujorkā viņai pieder veiksmīgs bizness - zooveikals. Sauc veikala saimnieci arī atbilstoši - par Zoi. Viņa vispār ir jauks cilvēks. Taču viņa ir izmisumā, jo nevar atrast sev vīru. Un viņa, veicot mākslīgās apaugļošanas procedūru, nolemj kļūt par vientuļo māti. Kura patiesībā varbūt nemaz arī nevēlas savu dzīvi ziedot kādam citam tēviņsugas indivīdam, izņemot personīgo invalīdiņu - pašas izārstēto pundurbuldogu. Tātad - filma par diezgan tipisku pārtikušas un gudras sievietes likteni. Melodrāma ar komēdijas elementiem. Filma tiem, kuriem pāri 30. Un turklāt filma ar vienmēr simpātisko Dženiferu Lopesu galvenajā lomā.

Bet - filmiņa lika drusku pagaidīt! Tiklīdz Zoi ir nokārtojusi "kutelīgo lietu" pie ginekologa, uz klīnikas sliekšņa viņai pa kājelēm patrāpās ekoloģiskās jeb organiskās fermas Mazā kaziņa īpašnieks Stens (aktieris Alekss O"Loklins, kurš, jāatzīst, simpātiskumā neatpaliek no Džī-Lo). Pēc dažām dienām Zoi ar Stenu ekoloģiski nevainīgu siera rituļu ielenkumā jau apkampjas utt. Protams, ir viena mazītiņa problēmiņa - lai cik jauksaulainas zīmējas abu iemīlējušos savstarpējās attiecības, starp viņiem atrodas... Zoi bērns, kuram burvīgais Stens tātad būs "tikai" patēvs.

Jautājums ir ne tik daudz par to, vai konkrētais vīrišķis var uzņemties atbildību par ne savu bērnu, cik - vai šie abi agrīnā romantisma drudža skartie pieaugušie cilvēki spēs savienot pirmo randiņu kvēli ar grūtniecību. Vēl trakāk - Dženiferas Lopesas varone nav tāda "kaziņa", kura nesaprastu savu pikanto stāvokli - kamēr Zoi apkārt riņķo prinčveidīgs sugas īpatnis, viņa kļūst resna, vēl resnāka, grūtniecības nelabumi un dabiskais aptupums (notrulināšanās un histēriskums vienā flakonā) arī negaida aiz kalniem. Tāpat kā zīdaiņa drēbīšu un ratiņu izvēle. Un kas ņems virsroku - ginekoloģija vai romantika? Hamletisks jautājums, ko neteiksi. Bet kroņa numurs, protams, ir Ņujorkas vientuļo māšu atbalsta grupas nodarbību apmeklējums - tajās visi un visas mācās dzemdēt un/vai pieņemt bērnu. Rezumējums - četrdesmitgadīgā Dženifera Lopesa ar krietni jauneklīgāko Aleksu O"Loklinu nudien piespiež pēc filmas uzvērot pasauli labsirdīgākām acīm! Vareni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja