Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Slepkavu pārītis

Starp filmas Slepkavu pārītis varoņiem vienmēr būs trešais - revolveris

Neticiet kinoaprakstniekiem, ka Killeri jeb latviski Slepkavu pārītis ir tāda, nu, labi, gandrīz tāda pati jestra piedzīvojumu filma kā tas jautrais gabals par slaveno superprofesionāļu slepkavu pārīti Smita kundzi (Andželīna Džolija) un Smita kungu (Breds Pits), kuri nekļūdīgi blieza 360 grādu rādiusā ar desmitiem stroķu, bazuku ieskaitot, īstenojot dzīvē formulu "kas mīlējas, tas ķīvējas", un tādēļ jau paspējis iepriecināt ne vienu vien stipru ģimeņu idejas aizstāvi. Tikai Killeros leģendāro Mrs. & Mr. Smith lomās ir jaunās ģenerācijas zvaigznes Ketrina Heigla un Eštons Kačers. Salti meli! Jo tie nav Smiti!

Pirmkārt, Kačera varonis ir "labais zēns", nevis profesionāls slepkava - viņš it visur pasaulē apkaro terorismu, nu, bet, dienesta pienākumus pildot, gadās arī, protams, kādu teroristu nomočīt.

Nu, un, otrkārt, viņa otra pusīte nav nekāda tur viņa sieva, kuras uzdevums savukārt būtu… novākt savu laulāto draugu. Viņa, Heiglas varone, ir… parasta meitene, kurā Kačers, nabags, ieķeras. Tātad - pilnīgi cita dramatiskā kolīzija. Jo Viņam ir jāslēpj, cik ilgi vien iespējams, sava patiesā nodarbe. Jo kura gan normāla meitene sapņo par laulībām ar jauku zēnu plus kādu trešo vienmēr blakus gultā. Un tas trešais arī ir Viņš. Revolveris, stroķis, šaujamais jeb pisķiks.

Tak ir arī skaidrs kā diena - kur starptautiskais terorisms, kur viņa - terorisma - lielākais bieds Eštons, tur neiztikt bez atriebīgiem ļaunajiem. Un tiem, sliktajiem džekiem, ne prātā nav jūsmot par to, cik jauku meiteni antiterorists Francijas kūrortā noskatījis. Tie alkst asiņu. Suņi gatavie.

Roberta Luketiča filma Slepkavu pārītis tiek pozicionēta kā komēdija. Viņš ir cilvēks ar labas kvalitātes izklaides produktu (kā Legālā blondīnīte, Vīramāte vellamāte, 21 jeb Acīte un Kailā patiesība) veidotāja reputāciju, savukārt Slepkavu pārītis ir, kā smejies, Luketiča ierastais sirdsdarbiņš - neba pirmo reizi režisoram kopā ar dažnedažāda kalibra Holivudas zvaigznēm (starp tām Džeina Fonda, Dženifera Lopesa, Kevins Speisijs, Rīsa Viterspūna, Ketrina Heigla un Džerārds Batlers) nācies izpiņķēt pārīšus no visādām draņķīgām ķibelēm. Izskatās, arī Eštons ar Ketrinu ir iejutušies dauzoņu tēlos bez problēmām. Jo galvenais šīs komēdijas virzītājspēks jau ir fakts, ka blondajai sirdspuķītei mazpamazām iepatīkas ne tikai potenciālais vīriņš (un kā gan var kādam/ai neiepatikties šis gudro sieviešu un Facebook un Twitter miljonfanu elks simpātiskais Kačers, kuram pats Obama papliķējis pa plecu - malacis, Ešton, ar savu sociāli atbildīgo rosību www.aplusk.com + Facebook lapā ar to pašu Aplusk segvārdu), bet arī tas, ar ko viņš nodarbojas. Proti - killero. Merilinas Monro laikos meiteņu labākie draugi bija - paši zināt, kas! - briljanti, nu ja, bet tagadējos laikos meitenēm rokās tīk ņemt stroķi. Un, ticiet, filmā Killeri stroķis meitenei - tas ir šiki un smieklīgi arī. Viņi visi trīs cits citu atrada, kāda laime!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja