Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Var iegādāties abonementus uz kino festivālu Arsenāls

Kino Citadele kasēs ir iespējams iegādāties abonementus uz kino festivālu Arsenāls, kas no 10. līdz 18.septembrim norisināsies Rīgas kinoteātros _Kino Citadele un K Suns_.Abonements piecām filmām maksā 12 latus, savukārt desmit Arsenāla filmas iespējams noskatīties par 20 latiem, portālam Diena.

lv pastāstīja Arsenāla Preses centra pārstāve Laura Lizuma.Kino Citadele kasēs abonementus būs iespējams apmanīt pret biļetēm uz jebkuru no Kino Citadele demonstrētajiem Arsenāla filmu seansiem gan rīta agrumā, gan vēlās vakara stundās. Piecu filmu abonements var tikt izmantots, lai viens cilvēks aizietu uz piecām filmām, gan arī pieci cilvēki uz vienu filmu. Attiecīgi desmit filmu abonements vienam cilvēkam ļauj noskatīties desmit filmas vai uz vienu doties desmit festivāla apmeklētājiem.Festivāla rīkotāji aicina iegādāties abonementus savlaicīgi. Pavisam drīz pārdošanā nonāks arī biļetes uz Starptautiskā kino festivāla Arsenāls filmu seansiem, bet abonements ļaus baudīt kino par zemāku cenu.

Starptautiskajā kino festivālā Arsenāls sagaidāmas vairākas spilgtas pasaules un Latvijas pirmizrādes, Eiropas un pasaules kino festivālos godalgotas filmas un īpašas, tieši šim festivālam veidotas programmas.

Kino festivāla programmā ir Starptautiskais un Baltijas filmu konkurss, Vakara filmas, Panorāma, fokusa programma - Dienvidaustrumāzijas kino, filmas no Flandrijas un Nīderlandes, Krievijas un NVS valstu programma, mūzikas filmas, kino 3 dimensijās.

Festivāla norises laikā būs arī tikšanās ar filmu autoriem un īpašajiem viesiem, turklāt ikvienam interesentam tiks dota iespēja ielūkoties kino pasaules aizkulisēs – Arsenāla rīkotajos semināros un lekcijās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja