Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Apstiprināta jauna LSDSP valde

20. aprīlī Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas (LSDSP) valdes sēdē tika apstiprināta jauna partijas valde.

LSDSP valdes sēdē tika apstiprināti jauni partijas priekšsēdētāja vietnieki: Margarita Krauča un Ivars Kokenbergs. Par partijas valdes locekļiem tika iecelti Jānis Karavaičiks, Antoņina Leškoviča un Ansis Dobelis, bijušais partijas ģenerālsekretārs. 

Kā jau tika ziņots, š.g. 10. aprīlī 42. partijas kongresā tika pieņemts lēmums par LSDSP dalību sociāldemokrātisko politisko partiju apvienības „Solidaritāte” veidošanā. Apvienības veidošanas procesā piedalās arī partija „Latvijas Kustība Solidaritāte”, partija „Mūsu zeme”, partija „Latvijas Atmoda” un Sociālā taisnīguma partija.  „Solidaritātes” dibināšanas kongress notiks maija beigās, kad atbilstoši likumdošanai visu iesaistīto partiju kongresos tiks apstiprināta dalība apvienībā.

 „Šobrīd partijai būtu jācenšas izveidot eiropeisku sociāldemokrātisku kustību. To var izdarīt politiski spēki ar vienotu vīziju, arodbiedrības un sociāli atbildīgi uzņēmēji,” komentē LSDSP priekšsēdētājs Jānis Dinevičs, piebilstot: ”prognozēju, ka apvienība pulcēs septiņas astoņas partijas, kas piedāvās kreisi centrisku politiku un garantēs šīs politikas realizāciju arī pēc vēlēšanām.”

Apvienība par saviem potenciāliem sadarbības partneriem uzskata darba ņēmēju un devēju organizācijas, tāpēc jau tuvākajā laikā aicinās to biedrus aktīvi iekļauties apvienības darbā un vēlēšanu sarakstos. Turklāt „Solidaritāte” vēlas sadarboties ar dažādām nevalstiskajām organizācijām, jo īpaši ar tām, kuru darbība saistīta ar sociālo jautājumu risināšanu.

LSDSP ir politiska organizācija, kurā brīvprātīgi apvienojušies Latvijas sociāldemokrāti, lai realizētu sociāldemokrātijas principus un idejas. LSDSP iestājas pret augstprātīgo politisko un jaunbagātnieku eliti, kas tiecas uzurpēt un monopolizēt valsts politisko varu. LSDSP ir atvērta sadarbībai ar darba devējiem, kas savas attiecības ar darba ņēmējiem veido uz godīgu un līdztiesīgu partnerattiecību pamata. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja