Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bebri ieriebj Rīgas domei?

Vienlaicīgi ar skaistajiem „Baltās nakts” pasākumiem, sestdienas vakarā Pārdaugavā notika arī kāda bēdīga lieta – aizdambējās caurtece Mārupītē, kas appludināja plašas teritorijas Pārdaugavā -, un vēl līdz šai dienai komunālie dienesti šo problēmu nav atrisinājuši. Ir applūdušas tramvaja sliedes, tādēļ ir pārtraukta 10.

tramvaja kustība, un cilvēkiem ir apgrūtinātas iespējas nonākt darba vietās un skolās. Pārplūdis ir arī sporta stadions pie Arkādijas parka, kā rezultātā ir sabojāts laukuma segums un arī nesen izremontētās tribīnes. Rudenī šai stadionā bija plānots futbola čempionāts, un nav skaidrs, par kādu naudu sporta stadionu šobrīd gatavojas remontēt, ņemot vērā, ka Rīgas dome nevarēja pat laicīgi iztīrīt Mārupītes aizsprostu, kas arī ir pie vainas visām šīm problēmām. Cerams, ka nauda, ko šobrīd ieguldīs postījumu sakopšanā, vēlāk nepietrūks bērnu pabalstiem, vai vēl vairāk – pensionāriem solītajam bezmaksas sabiedriskajam transportam.

Ūdenslīdēji ir strādājuši visu nakti, izceļot no caurtekas milzīgu daudzumu atkritumu, un pie šī aizsprosta izveidošanās Rīgas dome vaino bebrus. Man gan šķiet, ka šie bebri vairāk izskatās pēc Rīgas domes tēviem, kas nevar noorganizēt, lai katru gadu iztīrītu Mārupītes aizsprostu. Kā gan Saskaņas Centrs plāno sakārtot valsti, ja nevar sakārtot pat šo šķietami mazo problēmu? Iespējams, Rīgas vicemēram prāts ir vairāk aizņemts ar domām, kurā Rīgas ielu krustojumā novietot mikrobusu ar savu portretu un lepno uzrakstu „CIETI”, bet es gan gribētu ieteikt pie visām problēmām mazāk vainot bebrus un citas dzīvas radības, un sākt pašiem strādāt, pievēršoties pilsētas ikdienas problēmu risināšanai. Tieši ikdienas problēmu sakārtošanā, nevis gaismas piļu plānošanā, mēs spēsim uzlabot gan Rīgas pilsētu, gan arī valsti kopumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja