Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Iedvesmojoša nedēļa sportā

Pateicoties sportistu izcilajiem sasniegumiem un uzstādītajiem rekordiem, aizvadītajā nedēļā Latvijas vārds pasaulē izskanēja neparasti bieži, pozitīvu notikumu atspoguļojumā.

Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlases un U-18 junioru basketbola izlases izcīnītā dubultbronza, Inetas Radēvičas izcilais sniegums tāllēkšanā, kas vainagojās ar zelta medaļu un valsts rekorda uzstādīšanu. Jāņa Kuzmina izcīnītais sudrabs skeitborda čempionātā un Lienītes Skaraines izcīnītais zelts šajā pašā disciplīnā. Protams, arī Māra Štromberga pēc gada pārtraukuma atgūtais pasaules čempiona tituls BMX Pasaules čempionāta elites grupā. Patiesi daudz izcilu sasniegumu un pelnītu atzinību.

Tiesa, daudziem no mums tas ir tikai viens mirklis, diena vai varbūt nedēļa, kad jūtam līdzi un esam gandarīti par savējo sportistu gūtajiem panākumiem. Tikmēr sportistam tas ir mūža darbs un, iespējams, karjeras augstākais punkts, kas sasniegts pateicoties neatlaidīgam darbam, mērķim un pārliecībai par tā sasniegšanu.

Raugoties no šāda viedokļa, sportisti un viņu gūtie panākumi noteikti ir izcils iedvesmas avots ikvienam no mums, lai pieņemtu izaicinājumus un ar smagu darbu un patiesu atdevi sasniegtu rezultātus, un gūtu cerētos panākumus. Jāatzīst, īpašs gandarījums par mūsu „sieviešu spēku” un viņu gūtajiem panākumiem, pārsteidzot ne vien sevi, bet visu pasauli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja