Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Mākslas akadēmijas atvērtajās skatēs varēs iepazīt mācību procesus

LMA aicina uz atvērtajām skatēm – no 24. aprīļa līdz 2. maijam LMA durvis būs atvērtas visiem, kuri vēlas sajust drēbi, izkost studiju procesus, izložņāt katedras un apraudzīt, ko skatēs izstāda šobrīd LMA studējošie. Šī ir iespēja ne tikai redzēt studiju rezultātus, bet arī iztaujāt studentus un pasniedzējus un izpētīt akadēmiju no iekšpuses līdz pēdējai vīlītei.

"Aplūko atvērto skašu programmu, sazīmē savu plānu un lidinies uz LMA atvērtajām durvīm! Lai tiktos ar apakšnozares pārstāvjiem, izvēlies dienu un piesakies uz e-pastu: [email protected].," aicina LMA.

Un ar atvērtajām skatēm LMA pavasara notikumu virpulis tikai sākas! 10. maijā LMA Talantu mese aicinās kopā sanākt visu mākslu studentus un absolventus un darba devējus no dažādām nozarēm, jo mākslinieki ir ne tikai ēteriskas būtnes, bet arī strādājoši cilvēki ar miesu un asinīm. Savukārt jūnijā notiks jauno absolventu sasniegumu svinības – diplomdarbu izstāde un dizaina diplomdarbu dienas. Seko līdzi un turi kalendāru pa rokai!

Studētgribētāji, kuri plāno vai sapņo studēt mākslas – Latvijas Mākslas akadēmijā no 30. marta līdz 6. jūlijam ir atvērta elektroniskā reģistrēšanās studijām maģistra programmā apply.lma.lv, savukārt pieteikšanās studijām doktorantūrā un profesionālā doktora programmā pieteikšanās notiks no 1. jūnija līdz 6. jūlijam, un pieteikšanās bakalaura studiju programmā notiks no 17. līdz 21. jūlijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja