Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LSDSP: NEO rīcība ir pilsoniskās līdzdalības paraugs. Aicinām pievienoties sociāldemokrātiem

Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija uzskata, ka Ilmāra Poikāna, sabiedrībā pazīstama kā NEO, rīcība ir vērtējama kā pilsoniskās līdzdalības paraugs katram Latvijas iedzīvotājam.

Sociāldemokrāti uzskata, ka Ilmāra Poikāna sadarbošanās ar tiesībsargājošajām struktūrām un savas līdzšinējās darbības atzīšana liecina par patiesajiem mērķiem, proti, – vēlmi informēt sabiedrību par absurdo situāciju vairākās valsts un pašvaldību iestādēs.

NEO publiskotā informācija atklāja vairāku valsts un pašvaldību pārvaldes vadītāju patieso cinismu, kuri publiski paziņoja par izdevumu, tai skaitā arī algu samazināšanu. NEO publiskotā informācija pierādīja, ka tās samazinātas tikai ierindas strādājošajiem, taču vadošie darbinieki arī krīzes laikā turpināja saņemt «trekno gadu» nesamērīgi augstos atalgojumus.

LSDSP priekšsēdētājs Jānis Dinevičs salīdzina Ilmāra Poikāna rīcību ar Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas laiku un aicina pievienoties sociāldemokrātiem: «Pirms divdesmit gadiem cilvēki cīnījās, riskēja ar savu dzīvību, jo ticēja Latvijas neatkarībai. NEO rīcība un plašais sabiedrības atbalsts tai, pierāda, ka arī šobrīd, – valstij esot ekonomiskā un morālā krīzē, cilvēki joprojām ir gatavi iestāties par taisnīgumu. Par to pašu cīnās arī sociāldemokrāti, tādēļ aicinu Ilmāru Poikānu pievienoties LSDSP un topošajai sociāldemokrātiskajai politisko partiju apvienībai «Solidaritāte»».

Sociāldemokrāti neatbalsta prettiesisku rīcību un nesaskata to arī Ilmāra Poikāna darbībās. Drīzāk ir jāvērtē VID atbildība tērējot valsts budžeta līdzekļus, pavirši sekojot līdzi EDS datu bāzes izveidošanas procesam, kas faktiski ļāva ikvienam piekļūt nepubliskojamiem datiem.

LSDSP ir politiska organizācija, kurā brīvprātīgi apvienojušies Latvijas sociāldemokrāti, lai realizētu sociāldemokrātijas principus un idejas. LSDSP iestājas pret augstprātīgo politisko un jaunbagātnieku eliti, kas tiecas uzurpēt un monopolizēt valsts politisko varu. LSDSP ir atvērta sadarbībai ar darba devējiem, kas savas attiecības ar darba ņēmējiem veido uz godīgu un līdztiesīgu partnerattiecību pamata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja