Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

«Par labu Aināru!»

Es esmu uztraucies, ka Ainārs neiekļūs kustībā «Par labu Latviju!». Jo viņam var nebūt labo darbu, ko uzrādīt, lai tiktu uzņemts. Ar vienu darba vietu Gaiķēnam var arī nepietikt. Nav ne asinis ziedojis, ne tautasdziesmu mācījis...

Bet tas ir nopietni. Jo bez Jums, Ainār, tai kustībai nav nākotnes. Viņiem jau nav ne krunkas, ne dukas, nekā nav, lai paveiktu pieteiktos darbus. Vai tad Guntis spēs ieviest maksas izglītību pamatskolā? Vai tad Ieva spēs radīt jauno, trijās valodās runājošo, Latvijas politisko nāciju? Bez Jums - nekad! Un vēl Raimonds ar savu 5... Sīki! Nav ne vēriena, ne redzējuma! Vēlreiz - bez Jums tai kustībai nav nākotnes!

Tādēļ es Jums piedāvāju – Jūsu labo darbu – saglabājiet Rīgas komercģimnāziju! Tad gan neviens sīkmanis un roklaiža nevarēs norādīt, ka Jums nav labo darbu. Un tas Jums sanāks pat ļoti dabiski – Jūs taču esat par uzņēmējiem! Un tā ir skola, kas māca nākamos uzņēmējus. Jūsu mērķauditorija!

Neticu tiem zobgaļiem, kuri vīpsnā, ka Jūs skolu gribat slēgt, jo baidāties radīt jaunus uzņēmējus – konkurentus pašreizējiem. Tā nevar būt! Es saprotu, ka šobrīd Jums visādas sajūtas varētu būt, kā nekā ir jūtama kāda (AŠ) elpa pakausī (varbūt arī citās vietās) un tas var radīt nepamatotas aizdomas, ka it kā baidāties no konkurences.

Parādiet raksturu (kā citkārt), neklausieties Eiženijas spriedelēšanā (nav Jūsu līmenis) un nobalsojiet par Rīgas komercģimnāzijas saglabāšanu! Līdzbiedri Jūs sapratīs, pat izteiks sajūsmu. Būs arī labais darbs, ko Ēriks pēc tam varēs apdzejot!

Un Jūs pavisam mierīgi varēsiet gaidīt savu rindu uzņemšanai kustībā. Ne par ko nebūs jāuztraucas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja