Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pēdējā partija piedalās Vēlēšanu reformas biedrības debatēs

 Neskatoties uz Vēlēšanu reformas biedrības iekļaušanos jauno partiju ignorēšanas darbā, Pēdējā partija piedalījās VRB rīkotājā diskusijā Rēzeknē.

   15. septembra pēcpusdienā Vēlēšanu reformas biedrība aicināja Latgales iedzīvotājus uz tās ar Konrāda Adenauera fonda (Vācija) atbalstu rīkoto priekšvēlēšanu diskusiju Rēzeknes augstskolā. Diemžēl arī Vēlēšanu reformas biedrība iekļāvās negodīgajā un nedemokrātiskajā priekšvēlēšanu debašu rīkošanas praksē, aicinot uz diskusijām tikai vecās, Saeimā pārstāvētās partijas, neskatoties uz to, ka tās statūtos norādīts, ka „biedrības darbība ir vērsta uz cilvēktiesību un indivīda tiesību aizsardzību, pilsoniskas sabiedrības attīstību“.

   Tomēr Pēdējā partija nolēma informēt vēlētājus par savu nostādni attiecīgajos jautājumos, piedaloties debatēs no zāles. Tāpēc visu debašu norises laiku pēc pārējo partiju deputātu kandidātu atbildēm uz jautājumiem kājās cēlās Pēdējās partijas deputāta kandidāts Latgales vēlēšanu apgabalā Ansis Ataols Bērziņš un pauda Pēdējās partijas viedokli par attiecīgo jautājumu.

   Pēc debašu beigām ne tikai debašu klausītāji, bet arī Vēlēšanu reformas biedrības pārstāvji izteica atziņu, ka Pēdējās partijas viedoklis bijis interesants. Biedrības valdes priekšsēdētājs Valdis Liepiņš arī atzina, ka viņam nebija ienākusi prātā doma, ka debašu dalībniekus varētu izvēlēties izlozes kārtībā no visiem 13 sarakstiem, nevis vienkārši paaicinot Saeimā pārstāvētās partijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja