Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Survival Kit aicina pieteikties brīvprātīgos darbam festivālā

Tuvojoties starptautiskajam mākslas festivālam Survival Kit, kas šogad norisināsies no 6. līdz 16. septembrim Rīgā, Tukumā, Aizputē un Siguldā, Laikmetīgās mākslas centrs aicina pieteikties brīvprātīgos, kam interesētu aizraujošs darbs mākslas notikuma organizēšanā un vadīšanā.

"Ja vēl neesi dzirdējis par laikmetīgās mākslas festivālu Survival Kit, tad šis ir īstais laiks iesaistīties šajā piedzīvojumā, kļūstot par komandas biedru starptautiska mākslas projekta rīkošanā! Tā ir iespēja iepazīsties ar māksliniekiem, smelties pieredzi kultūras pasākumu organizēšanā, praktizēt iemaņas komunikācijā, attīstīt organizatoriskās spējas, uzlabot svešvalodu zināšanas, kā arī izbaudīt māksliniecisku un radošu atmosfēru!" stāsta Diāna Popova, brīvprātīgo komandas vadītāja.

Darbam festivālā nepieciešami izstāžu uzraugi, gidi, organizatoru un mākslinieku asistenti, pasākuma iemūžinātāji (fotogrāfi, operatori). Pietiekties iespējams līdz 20. jūlijam, rakstot projekta koordinatorei Diānai Popovai uz adresi "[email protected]" ar norādi "Survival Kit brīvprātīgais", pielikumā pievienojot savu CV un norādot vēlamo darbības jomu. Plašāka informācija: www.lcca.lv.

Kā vēstīts iepriekš, no 6. līdz 16. septembrim Laikmetīgās mākslas centrs rīko jau ceturto Survival Kit festivālu. Festivāla fokuss šogad - downshifting, kas aicina kritiski izvērtēt ierastos patēriņa standartus un veiksmes priekšstatus, kā arī uzsver nepieciešamību līdzsvarot laiku starp darbu un atpūtu, pievērsties personības pilnveidošanai. Šogad mākslas notikumi centrēti Tabakas fabrikas teritorijā, Miera ielā 58, kur būs iespējams apskatīt vairāk nekā 40 mākslinieku darbus. Turklāt pirmo reizi festivāla vēsturē projektā piedalās arī Sigulda, Tukums un Aizpute, kuru iedzīvotājiem arī sagatavoti īpaši mākslas notikumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devies mākslinieks Raimonds Gabaliņš

Mūžībā aizgājis tēlnieks, gleznotājs, pedagogs Raimonds Gabaliņš (07.05.1949.- 02.05.2024.). Atvadīšanās no mākslinieka notiks 2024. gada 11. maijā plkst. 13.00, Limbiķu kapos, Grobiņas pagast...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja