Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ušakova nespēja

Nils Ušakovs politikā ienāca ar jaunu pieteikumu – SC nekad nav bijis pie varas, tā nerīkosies, kā oligarhu partijas. Būs cits – pilnīgi jauns politikas veids. Pats Nils arī skolojies Dānijā, pārzina vairākas valodas, smaidošs. Ar vienu vārdu sakot- daudzsološs jauns līderis.

Bet kādi darbi sekoja?

Domes deputātu sadalīšana divās nometnēs – savējie SC un LPP. Ienaidnieki – Vienotības deputāti. Savējiem viss, ar ienaidniekiem pat sveicināties nebūtu ieteicams!  Veco oligarhu partiju biedri pieņemti par padomniekiem. Vispār mēra birojs paliek, kā liels nogatavojies ķirbis. Aizvien skaitliski lielāks.

Te nu bija rietumu domāšana... Eiropā ir pieņemts pēc iespējas lielāku deputātu skaitu pašvaldībās iesaistīt lēmumu pieņemšanā. Eiropā, bet ne Rīgā. Vai vispār SC uzskata, ka mēs esam Eiropas Savienības valsts galvaspilsēta?

Likvidēts Rīgas birojs Briselē. Izveidots Maskavā!
Attīstības komitejas vadītājs  Zaļetajevs ( tas pats, kurš nav atbalstījis Latvijas neatkarību – tāda ir SC zelta kadru kalve!) deputātiem neļauj iztaujāt departamenta direktora p.i. ! Bet ko jautāt ir. Kā departamenta vadībā varēja nonākt cilvēks no ielas? Kurš ne dienu nav strādājis pašvaldībā, vai pilsētas plānošanā vispār! Garāmgājējs, kurš satikts Līvu laukumā vada departamentu, kura divus iepriekšējos priekšniekus  pašlaik tiesā par kukuļošanu!

Satiksmes komitejas protokolā Vienotības deputāti ir atdalīti ar treknu svītru – lai visi zina, kuri ir savējie! Vai tā ir Eiropas valsts galvaspilsētas dome?

Ušakova spējas parādās arī pieņemot neloģiskus lēmumus. Tikko pirms gada domes valdošie, kaismīgi aizstāvēja ‘’Degvielas apgāda’’ vajadzību, saglabājot to, kā Rīgas satiksmes meitas uzņēmumu. Tagad tas jau ir pārdots.... Un dibina jaunu – Rīgas aci! Atkal, lai pārdotu? Ko grib slēpt vai  aizskalot ar šādām darbībām Ušakova vadītā dome?

Ušakovs nespēj  arī loģiski paskaidrot, kāpēc vajag slēgt līgumus par sniega izvešanu ar kompānijām, kas pēc tam meklē apakšuzņēmums, kas dara reālu darbu. Zemniekiem tika maksāts uz pusi mazāk, kā dome maksā tiem ar kuriem uz pieciem gadiem noslēgti līgumi.
Ušakovs nespēj rūpēties par Latvijas pilsoņiem, jo steidzamības kārtā tiek piešķirti dzīvokļi citas valsts – Krievijas pilsoņiem!

Par citiem piemēriem nākamajā blogā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Klajā nācis Chris Noah jaunākais singls un albums

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies, kas radīts 80. gadu popmūzikas stilā. Sony Music Entertainment paspārnē izdotajā albumā apkopotas 10 ...

Latvija piedalās Frankfurtes grāmatu tirgū

Laikā no 16. līdz 20. oktobrim Latvija ar nacionālo stendu piedalīsies Frankfurtes grāmatu tirgū (Frankfurter Buchmesse), kuru šogad apmeklēs ne tikai izdevēji un rakstnieki, bet arī Latvijas R...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja