Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

1.septembrī ballēsies pie Triangula bastiona

Par godu jaunā mācību gada sākumam 1. septembrī no plkst.21 Vecrīgā notiks vēl nebijis pasākums –  vērienīgs koncerts netradicionālā vietā – uz ielas pie 11. novembra krastmalas, aiz Triangula bastiona, pie bāra Coyote Fly, informē pasākuma organizatoru pārstāve Aija Strazdiņa.Koncertā piedalīsies vairāki populāri Latvijas mūziķi – koncertu atklās Aisha, uzstāsies grupas “PeR”, “Otra puse”, “Jumprava”, kā arī Ella, par muzikālo noformējumu un dejām līdz pat rītam rūpēsies Dj Roons un Dj Martin Alex.

“Jumprava” sola, ka atskaņos dziesmas no jaunā grupas projekta – astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados spēlēto, bet studijā neierakstīto dziesmu aranžējumi mūsdienīgā skanējumā, arī pārējie mākslinieki sola pārsteigumus. Pasākuma rīkotāji informē, ka pasākuma vajadzībām no 1. septembra plkst. 9:00 līdz 2. septembra plkst. 12:00 tiks slēgta Palasta iela posmā no Jaunielas līdz Bīskapa Gātes ielai, par drošību pasākuma laikā tā teritorijā un tuvākajā apkārtnē rūpēsies apsardze.Koncerta sākums 21:00, ieeja pasākumā no Bīskapa Gātes ielas un Jaunielas puses. Ieejas maksa – Ls 2. Pasākuma rīkotāji atgādina, ka saskaņā ar likumdošanu apsardze ir tiesīga pieprasīt uzrādīt personu apliecinošu dokumentu, kas apliecina personas pilngadību, kā arī ka nepilngadīgām personām pasākumā jāierodas pilngadīgu personu pavadībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nenoskaidrotas ciešanas. JRT izrādes Verters recenzija

Jaunā Rīgas teātra izrādes Verters uztveri būtiski apgrūtina apstāklis, ka no plašā impulsu aisberga, kas radoši nodarbinājis režisores Kristīnes Vītolas prātu, līdz ūdens virskārtai, proti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja