Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kings of Leon izziņo jaunu albumu When You See Yourself un publicē tā pirmo singlu

Rokgrupas Kings of Leon astotais studijas albums When You See Yourself iznāks 5. martā, savukārt jau tagad ir pieejams albuma pirmais vēstnesis – singls The Bandit ar papildu dziesmu 100,000 people, informēja Sony Music pārstāvji.

Gaidāmais albums ierakstīts slavenajā Nešvilas studijā Blackbird Studios, un to producējis Grammy balvas laureāts producents Markus Dreijs, kurš strādājis ar tādiem māksliniekiem kā Arcade Fire, Coldplay un Florence+The Machine.

When You See Yourself  būs pirmais grupas ieraksts pēc četru gadu pauzes un nākamais pēc albuma Walls, kurš savukārt bija grupas pirmais albums, kas sasniedza kāroto nr. 1 statusu ASV albumu pārdošanas topā. Par jauna albuma tuvošanos Kings of Leon saviem faniem lika jau saprast vairākas nedēļas – grupa par to paziņoja, saviem faniem izsūtot īpašus T kreklus, uz kuriem uzdrukātas albuma dziesmas un to vārdi.

Kopš savas debijas 2003. gadā Kings of Leon ir izdevuši septiņus studijas albumus, pārdevuši vairāk nekā 20 miljonu albumu un vairāk nekā 40 miljonus singlu visā pasaulē. Vairākkārtēji viņu ieraksti ieguvuši  platīna statusu un pieci singli  iekarojuši Billboard Hot 100 topu. Kings of Leon ir arī ieguvuši astoņas Grammy nominācijas, no kurām trīs pārtapa balvās.

Grupa ir saņēmuši arī trīs NME balvas, divas Brit Awards un vienu Juno balvu. Grupa turnejās ir koncertējusi visapkārt pasaulei, viņi ir spēlējuši lielākajās un nozīmīgākajās koncert vietās un bijuši galvenie mākslinieki lielākajos pasaules festivālos. Latvijā Kings of Leon viesojās 2014. gada tūres ietvaros, koncertu sniedzot Mežaparka estrādē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja