Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Liepājas Mākslas forums un Dirty Deal Audio aicina uz Latvijas elektroniskās mūzikas vakaru

Mūsdienu mākslas festivāls Liepājas Mākslas forums koncertzālē Lielais dzintars 30. septembrī plkst. 18.30 aicina uz Latvijas elektroniskās mūzikas vakaru Dirty Deal Audio seanss, informēja foruma pārstāve Santa Margeviča.

(Precizēts pasākuma norises datums)

Mūzikas vakarā populārā repera anša (Ansis Kolmanis) un  mūziķa Labais Dāma (Kārlis Biķernieks) vadībā uzstāsies pēdējo gadu aktuālākie Latvijas nepieradinātās elektroniskās mūzikas mākslinieki. 

Plkst. 18.30 koncertzāles Lielais dzintars mākslas telpā Civita Nova vakaru iesildīs mākslinieks Figūras jeb Kaspars Groševs ar abstraktu sci-fi elektronisko mūziku. Turpinājumā mūzikas producents, elektroniskās mūzikas izpildītāja un diskžokejs ELVI izpildīs koncertprogrammu MAXIMUM.TOUCH, kas radīta, izmantojot tikai un vienīgi deviņdesmito un agrīno divtūkstošo gadu ritma un blūza mūzikas vokālu samplus. Paraugdemonstrējumu ciklu ar meistarīgi komponētu analogu tehno koncertu noslēgs mākslinieks ΩTek , kas savos skaņdarbos savieno sentimentālas spēļu konsoļu melodijas ar dziļām basu skaņām, kā arī dažādus ikdienas trokšņus un mutvārdu daiļradi ar klasiskām house mūzikas un tehno partijām.

Sākot no plkst. 20 Lielajā zālē varēs dzirdēt eklektisku programmu četru dažādu mūzikas projektu sniegumā. Komponiste un māksliniece Sign Libra jeb Agata Meļņikova uzstāsies ar harmonisku ambientās mūzikas koncertu. Agata ir vienīgā latviete, kas ar savu mūziku uzstājusies elektroniskās un popmūzikas platformā Red Bull Music Academy Monreālā, Kanādā. Savukārt emocijām un basa frekvencēm piesātinātu, gaumīgām ģitārspēlēs partijām papildinātu koncertu sniegs PRAGAII – duets, kura sastāvā ir elektroniskās mūzikas producents Kashuks un jaunās paaudzes ģitārspēlēs virtuozs un multiinstrumentālists Aleksis Luriņš.

Smagnējāku tehno dušu, izmantojot vietējā ražojuma Erica Synths modulāro sintezatoru sistēmas, piedāvās Latvijas elektroniskās mūzikas viens no spilgtākajiem karognešiem KODEK. Koncerta noslēgumā apokaliptisku un futūristisku mūziku izpildīs Berlīnē dzīvojošais un starptautiski atzītais skaņas mākslinieks N1L. Lielās zāles video fona asistente būs videomāksliniece INA VARE. Vakaru vadīs Dirty Deal Audio skaņu inženieris, reperis ansis un viens no mūzikas izdevniecības No Sex Just Talk vadītājiem Labais Dāma.

Biļetes par 5 eiro nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā. Apmeklētājiem tiek piedāvāta arī Liepājas Mākslas foruma kopbiļete, kas līdz 1. septembrim pieejama par īpaši labu cenu – 40 eiro par desmit pasākumiem.

Mūsdienu mākslas festivāls Liepājas Mākslas forums no 28. līdz 30. septembrim Liepājas koncertzālē piedāvās vairāk nekā desmit dažādu žanru notikumus un aicinās klātienē sastapt spilgtus māksliniekus no Latvijas un savu žanru līderus no ārvalstīm. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja