Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Musiqq papildina festivāla Summer Sound mākslinieku sarakstu

Grupa Musiqq šajā vasarā uzstāsies Liepājā, festivālā Summer Sound. Musiqq uzstāšanās festivālā vienmēr pulcē rekordlielu klausītāju skaitu, kuru pārspēt izdodas pat tikai retajam ārzemju māksliniekam, tādejādi padarot Musiqq par vienu no festivāla galvenajiem māksliniekiem, informēja festivāla rīkotāji.

Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs kopīgās muzikālās gaitas sāka 2009. gadā, un desmit gadu garumā viņi ir ieguvuši ne tikai plašas simpātijas Latvijā radītās mūzikas patērētāju vidū, bet arī profesionālu mūzikas kritiķu novērtējumus un mūzikas industrijas balvas. Grupa Musiqq ir arī pārstāvējusi Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Šogad Musiqq ierindojās Latvijas Radio 2 Muzikālās bankas vērtīgāko dziesmu topa ceturtajā vietā ar dziesmu Sāc ar sevi. Savukārt mūzikas balvā Zelta mikrofons grupa Musiqq ar dziesmu Salas ir nominēti nominācijā Origo Zelta dziesma.

"Musiqq šī gada festivālā Summer Sound uzstāsies savā grandiozākajā sastāvā – līdz šim tāds tas ir bijis tikai Musiqq desmitgades koncertā Arēnā Rīga – ar perkusijām, saksofonu, Radio Trio meitenēm un vēl citiem pārsteigumiem. Festivālā Summer Sound šī būs vienīgā iespēja šovasar redzēt mūs ar tik vērienīgu koncerta programmu," par uzstāšanos festivālā stāsta Musiqq puiši.

Katru nedēļu festivāls Summer Sound izvēlas izziņošanai vienu mākslinieku, kurš šajā gadā uzstāsies festivālā. Iepriekšējās nedēļās ir izziņots viens pēdējo gadu populārākajiem dīdžejiem pasaulē – franču dīdžejs Kungs, kurš popularitāti pasaulē ieguva ar dziesmu This Girl, Don’t You Know un I feel so bad. Festivālā uzstāsies arī DJ Regard, kurš ceļu uz pasaules slavu uzsāka sociālā tīkla platformā TikTok, bet tagad viņa lielākais hits Ride It jau ir sasniedzis 300 miljonu klausījumu Spotify. Summer Sound uzstāsies arī viena no šī brīža aktuālākajām pašmāju grupām – Astro’n’out.

Tuvojoties festivālam, mākslinieku saraksts tiks papildināts gan ar vairākiem ārzemju, gan pašmāju mūziķiem un grupām. Desmitais festivāls Summer Sound Liepājā norisināsies jūlija izskaņā – 24. un 25. jūlijā.

Biļetes uz festivālu var iegādāties www.summersound.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja