Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Nepāriet mūziķi izdod albumu ar Imanta Kalniņa dziesmām un aicina uz tā atklāšanas svētkiem

Jānis Šipkēvics un mūziķu apvienība Nepāriet aicina uz albuma Pāri atklāšanas svētkiem, kas notiks trešdien 18. septembrī no plkst. 19 K.K.fon Stricka Villā, Rīgā, pastāstīja mūziķu apvienības pārstāve Linda Bērziņa.

Mūziķi sniegs ievadkoncertu koncertsērijai, kas oktobrī un novembrī sekos Valkā, Jēkabpilī, Alūksnē, Siguldā, Talsos un Rīgā. Pirms un pēc pasākuma mūziku no platēm atskaņos Henriks Eliass Zēgners. Albuma atklāšanas svētkos būs iespēja satikt mūziķus, kā arī iegādāties jauno albumu un biļetes uz Nepāriet noslēguma koncertu par īpašu cenu. Ieeja prezentācijas pasākumā ir bez maksas.

Nepāriet sastāvā muzicē Alise Joste, Evija Vēbere, Jānis Šipkēvics, Kārlis Josts, Lorete Medne, Matīss Čudars, Miķelis Putniņš, Rūdolfs Dankfelds, Zelma Jēgere un Vladislavs Nastavševs.

No 19. septembra jauno albumu Pāri, CD un plates, varēs iegādāties interneta veikalos TruStore (https://trustore.bigcartel.com/), veikalos Upe, Patafons, Randoms, LPEE, mūzikas straumēšanas vietnēs Spotify, iTunes un citās mūzikas ierakstu pārdošanas vietās.

"Nepāriet sastāvā esam ļoti dažādi, katram no mums Nepāriet nozīmē ko savu – kādam Imanta Kalniņa dziesmas ir bērnības atmiņās iekodēta latviskā identitāte, citam – sevis izzināšanas un attīstības process. Mani fascinē tas, kas vārdos nav izsakāms  - tas brīnumainais, kas caurvij Imanta Kalniņa mūziku, un kas mūs pašus savstarpēji saista šajā mūzikā, ko kopīgi radām”, stāsta Nepāriet idejas autors Jānis Šipkēvics.

Nepāriet ir jaunu mūziķu kopums, kas kopīgi izveidojuši Imanta Kalniņa mūzikā balstītu programmu, par pamatu ņemot 1997. gadā tapušajā Ainara Mielava un Imanta Kalniņa kopdarbu Par lietām, kuras tā ar’ nekad nepāriet. Nepāriet veidots kā atskats uz šo albumu, kas guva ievērojamu popularitāti un vietu cilvēku sirdīs. Plašāka publika ar Nepāriet pirmo reizi iepazīstināta 2017. gada festivāla Piena Svētki laikā, pēc tam mūziķi ar koncertprogrammu viesojušies arī Lūznavas muižā un Valmiermuižā.

Nepāriet koncertsērija turpināsies dažādās Latvijas pilsētās: 10. oktobrī plkst. 19 Valkas Kultūras namā, 13. oktobrī plkst. 17 Krustpils Kultūras namā, Jēkabpilī, 20. oktobrī plkst. 17 Alūksnes Kultūras centrā, 24. oktobrī plkst. 19 Siguldas Devonā, 25. oktobrī plkst. 19 Talsu Tautas namā, 5. novembrī plkst. 19, valsts svētku ieskaņā, notiks šī gada noslēguma koncerts Rīgā, nesen atklātajā kultūras telpā Hanzas Perons.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties koncerta norises vietās, Biļešu paradīze tirdzniecības vietās un interneta vietnē, uz Rīgas koncertu - www.aula.lv.

Top komentāri

Lejiņš
L
IK ir sevi diskreditējis un zaudējis cieņu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja