Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Prāta vētra izziņo jaunu albumu 7 soļi svaiga gaisa un koncerttūri

Otrdien, 10. februārī, grupa Prāta Vētra klausītāju uzmanībai nodos pirmo singlu Ziemu apēst no pavasarī gaidāmā albuma 7 soļi svaiga gaisa, informēja grupas pārstāve Guna Zučika.

Berlīnē, Hansa Studio ierakstītā albuma producents ir Alekss Silva, ar kuru grupa jau ir strādājusi pie albuma Četri krasti, dziesmām Colder un Plaukstas lieluma pavasaris. "Pēc eksperimentēšanas ar iepriekšējiem albumiem mums bija sajūta, ka gribam atgriezties pie "klasiskās" Prāta Vētras, tādēļ izvēlēties producentu bija viegli. Viss labi salikās, Alekss bija brīvs, tāpat ka Hansa Studio, kur jau sen gribējām ierakstīties," stāsta grupas dalībnieki.

Albuma pirmā singla Ziemu apēst pirmatskaņojums 10. februārī notiks Radio SWH ēterā plkst. 8.15, bet dziesmas video versijas pirmizrāde plkst. 8.20 Lattelecom televīzijā, kā arī www.lattelecom.tv. Tam sekos dziesmas Ziemu apēst interaktīvās mājas lapas www.ziemuapest.lv atvēršana.

7 soļi svaiga gaisa koncerti notiks 25. jūlijā Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij, 31. jūlijā Ventspilī, Reņķa dārzā, 15. augustā Valmierā, Pauku priedēs un noslēguma koncerts 29. augustā Rīgā, New Hanza City teritorijā, ko apsaimnieko Pillar.

Koncerttūres biļešu pārdošana www.ekase.lv, t/c Spice info centrā un pilsētu kultūras centru kasēs sāksies 10. februārī plkst. 10. Pirmās trīs dienas biļetes par īpašu cenu – 21 eiro, bet tikai t/c Spice pirmās 50 fanu zonas biļetes uz visiem koncertiem – 21 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja