Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Rammstein koncerts Lucavsalā izpārdots

6. augusta Rammstein koncerts Rīgā, Lucavsalā, ir izpārdots. Vairāk nekā divus mēnešus pirms pasākuma 40 000 apmeklētājiem paredzētais koncerts ir izpārdots. Rammstein aizvadījuši jau pirmos Europe Stadium Tour ar pirotehnikas efektiem bagātos koncertus uz iespaidīgā izmēra skatuves, kuri visā Eiropā jau kādu laiku ir izpārdoti.

"Tā negadās bieži, ka 40 000 skatītāju koncerts Latvijā ir izpārdots tik ilgu laiku pirms koncerta datuma. Lai arī šī nav pirmā Rammstein uzstāšanas Latvijā, šī viennozīmīgi ir grupas iespaidīgākā un lielākā koncertturneja, kāda jebkad bijusi. Pārējie Eiropas pilsētu koncerti tika izpārdoti vien dažās dienās. Sagaidāms, ka Rīgas koncertu apmeklēs liels skaits (vairāk nekā 10 000) apmeklētāju no ārvalstīm – lielākā daļa no Igaunijas un Somijas. Šai koncertturnejai ir speciāli izgatavota milzīga izmēra skatuve, kuru grupu uz visiem koncertiem ved līdz, un tās uzbūve un tai nepieciešamais papildaprīkojums ir jauna līmeņa izaicinājums Baltijas koncertu industrijai," stāsta koncertu rīkotāju pārstāvis Ģirts Majors.

17. maijā Rammstein izdeva savu septīto studijas albumu Rammstein, kurš bija pirmais grupas studijas ieraksts pēc 10 gadu pārtraukuma, saglabājot jau iemīļotos provokācijas elementus visās 11 dziesmās. Rammstein un viņu nenogurdināmais skanējums ir palicis uzticīgs oriģinalitātei, apvienojot lipīgus dziesmu tekstus ar grandioziem piedziedājumiem. Par šo faktu vien Rammstein ir pelnījuši aplausus - viņu albums ir nepārprotams triumfs, norāda koncerta Lucavsalā organizatori.

Tie, kuri nav paguvuši iegādāties biļetes uz Rammstein koncertu, tiek aicināti sekot līdzi informācijai Biļešu Serviss mājas lapā un, iespējams, neliels skaits biļešu kādā brīdī vēl būs pieejams, ja kādas no esošajām rezervācijām netiks izpirktas.

Šobrīd tirdzniecībā vēl ir pieejamas pēdējās biļetes uz Sting 10. jūnija koncertu un Muse 12. jūnija koncertu. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Serviss tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja