Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Aicina uz septīto alternatīvo kamermūzikas festivālu Sansusī

Jau nākamajā nedēļas nogalē – no 7. līdz 9. augustam – Aknīstē notiks septītais alternatīvais kamermūzikas festivāls Sansusī. Lai gan klātienē festivālu varēs baudīt ierobežots skaits cilvēku, organizatori nodrošinās iespēju kļūt par Sansusī apmeklētājiem attālināti neierobežotam cilvēku skaitam no jebkuras vietas, kur ir interneta pieslēgums.

Trīs dienu garumā mājaslapā sansusi.lv varēs baudīt festivāla programmu savās viedierīcēs, iegādājoties tiešraides pieejas kodu. Lai pēc iespējas vairāk iejustos Sansusī atmosfērā, bez mākslinieciskās programmas tiešraidēm attālināti varēs iesaistīties arī ģimenes spēlē, baudīt Susējas meža ainavas, kā arī vērot starptautiskas mākslinieku grupas Membra multimediālu programmu, kas sagatavota tieši festivāla digitālajai videi.

Šogad Sansusī programma balstīsies vairāk muzikālajos notikumos. Tā būs baudāma trijos dažādos digitālās pārraides veidos – tradicionāli filmētas tiešraides, ar virtuālās realitātes elementiem papildinātas tiešraides un interaktīvi iekļaujošie notikumi. Tiešraidi nodrošinās digitālo risinājumu apvienība Serviss. Daļu festivāla koncertu pēc kāda laika varēs noskatīties atkārtoti, tomēr liela daļa notikumu būs piedzīvojami tikai šajās trijās Sansusī dienās. 

Festivāla dibinātājs Armands Siliņš: "Zināms, ka latvieši māk organizēt dārza ballītes, cilvēku ar organizēšanas iemaņām un izdomu Latvijā netrūkst – cik daudz lielisku stāstu no apkārtējiem dzirdēts par episkām svinībām savos pagalmos! Tad nu rosinām ikvienu, kas vēlas iegūt citādāku festivāla baudīšanas pieredzi, veidot pašiem savas mazās festivāla vēstniecības dārzos, pagalmos, garāžās, viesistabās vai bēniņos ar tematisko nosaukumu Sansusī! Mums ļoti interesē, kas no tā visa sanāks, tāpēc aicinām dalīties ar saviem radošajiem risinājumiem sociālajās platformās, lietojot tēmturi #festivalsSansusi."

Sansusī viesus festivāla teritorijā Aknīstē sāks uzņemt no piektdienas, 7. augusta, plkst. 17, kad sāksies arī tiešraides prelūdija. Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojums pandēmijas Covid-19 dēļ, šogad festivālu klātienē varēs baudīt ierobežots skaits apmeklētāju. 

Festivāla tiešraides kodu var iegādāties festivāla mājaslapā sansusi.lv, tā cena ir 7 eiro, un viens kods dod iespēju Sansusī programmai pieslēgties no vienas iekārtas (viedtelefona, planšetes, datora vai televizora).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja