Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Arstaruslmirus laiž klajā dziesmas Mans ieradums videoklipu un aicina uz koncertiem

Arstarulsmirus laidis klajā otrā singla Mans ieradums videoklipu no martā gaidāmā albuma Skatu punkti un tāda paša nosaukuma koncertsērijas ar pirmajiem koncertiem: 3. maijā koncertzālē Lielais dzintars Liepājā un 9. maijā Vidzemes koncertzālē Cēsīs.

"Dziesmas tekstā ir atspoguļota cilvēka iekšējās pasaules daudzslāņainība un pakāpeniska uztveres maiņa no egocentriskas uz empātiskāku un līdzatbildīgāku ar apkārtējiem. Formas ziņā dziesmā ir četri pantiņi, kuri parāda šo cilvēka izmaiņu ceļu. Vēlējāmies, lai videoklips dramaturģiski palīdz šos posmus akcentēt gan ar gaismām, gan ar cilvēku daudzumu kadros, gan ar fona vizualizācijām. Veidojot videoklipa fona vizualizācijas, vēlējāmies tēlaini paspilgtināt šos četrus posmus izmantojot dabas stihijas - zemi, uguni, ūdeni un gaisu," - tā Arstarulsmirus par dziesmas videoklipa ideju.

Videoklipā piedalās daiļvokālisti Laima Diamanta, Madara Orola, Jevgēnija Krupenkina, Lauris Valters un Rihards Bērziņš, kuri dziesmā izpilda vēstījuma ziņā zīmīgāko daļu - kopsavilkumu par to, kā viens mazs dzīves aspekts reizēm spēj mainīt kopainu. Daiļvokālu kvintets ieņem lielu lomu arī gaidāmā albuma dziesmu materiālā, bagātinot to ar lieganiem, izjustiem dziedājumiem, kas graciozi kontrastē ar Arstarulsmirus rečitēšanu. 

Videoklipa režija, kamera un montāža – Mārcis Šēners, kameras asistents - Krists Šēners, gaismas - Jānis Zeidaks, tehniskie atbalstītāji - Cinevera LV, stils - Kristīne Čakare, grims - Baiba Tiltiņa.

Drīz pēc albuma izdošanas Arstaruslmirus kopā ar pavadošo sastāvu dosies pirmajos koncertsērijas Skatu punkti koncertos, kuros skanējuma un gaismu dramaturģija, kā arī stilistika veidota tā, lai radītu dinamisku un vieglu noskaņu, kas palīdzēs klausītājam uztvert dziesmās esošo bagātīgo tekstu daudzumu. Koncertā būs dzirdami pavisam jauni skaņdarbi no albuma Skatu punkti, kā arī dziesmas, kuras tapušas periodā, kad mūziķis uzstājās ar skatuves vārdu Gustavo.

Pirmie koncertsērijas koncerti notiks: 3. maijā Liepājā un 9. maijā Cēsīs.

Biļetes iegādājamas jau aula.lv

Top komentāri

VVZ
V
Biju aizgājis līdz biļešu kasēm, bet nekādi nespēju pareizi izrunāt to "Atstalumirlus", tāpēc neko nevarēju nopirkt, jo kasiere nesaprata, ko es īsti gribu- devos projām tukšām rokām! Ak tu piķītis, kāda nelaime!
Seska Smaka
S
Vai tur tajā pulciņā nebija vēl kaut kādi plānie prātiņi Arstarulsmirus,Zirgažaga vai kas tur vel.Nu ko padarīsi kad kāds mutriķis tajā prātiņā atskrūvējas.Visi esam cilvēki.Viņi ir kukū un viņiem ir labi.
Latvju puika
L
Tam nu gan viens jocīgs migranta vārds, bet nu labāk nekā ivanovs vai zakaķistovs !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja