Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints
Komponists Boriss Rezņiks

Atzīmēs komponista Borisa Rezņika 70 gadu jubileju ar lielkoncertu Mana mūža melodijas

Izcilais komponists Boriss Rezņiks savu 70 gadu jubileju svinēs ar lielkoncertu Mana mūža melodijas. Pirmais jubilejas koncerts notiks komponista dzimšanas dienā Rīgā, Kongresu namā 3. maijā, bet otrs Vidzemes koncertzālē Cēsis - 5. maijā, informēja pasākuma pārstāve Ilze Jansone.

"Koncertprogrammā Mana mūža melodijas atskaņojot un izdziedot Borisa Rezņika skaistākās mūža melodijas, satiksies četri brīnišķīgi jaunās paaudzes solisti Ralfs Eilands, Kristīna Zaharova, Mārtiņš Ruskis, Aija Vītoliņa un leģendārie mūziķi no grupas Eolika - Olga Rajecka, Ilona Stepanova, Dainis Dobelnieks un Viktors Zemgals. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies muzikālā grupa Mārča Auziņa vadībā un Vidzemes augstienes kamerorķestris. Koncertā piedalīsies jauktais koris, kā arī tuvi un tāli viesi, ar saviem muzikālajiem pārsteigumiem,” stāsta lielkoncerta producents Jānis Kļaviņš.

Boriss Rezņiks - omponists, taustiņinstrumentālists, grupas līderis, dziedātājs, aranžētājs, skaņu režisors. Puse no mākslinieka dzīves ir pagājusi uzstājoties koncertos kopā ar Eoliku, Latvijā, un tālu aiz tās robežām. Eolika vienmēr ir bijusi radoša laboratorija, kurā uzreiz varēja pārbaudīt, vai melodija dzīvo un vai tā dzīvos ilgi. Paradoksālākais ir tas, ka Boriss Rezņiks kaut arī šobrīd aktīvi nekoncertē, nepārtraukti rada ko jaunu. Paša ierakstu studija ir kļuvusi par galveno komponista koncertzāli. Tur katru dienu top mūzika reklāmām, filmām, teātra izrādēm, kā arī aranžējumi visdažādāko žanru mūzikai. Laiku pa laikam parādās kāda jauna pop vai rok dziesma bērnu ansamblim, popgrupai vai populāram Latvijas solistam. 

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja