Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

AUDIO: Dāņu mūziķi ieraksta Freimaņa sacerēto "The War Is Not Over"

Slavenākā dāņu poproka grupa “Michael Learns To Rock” šodien publicē savu jauno studijas albumu “Eternity”, un tajā ir iekļauta arī Mārtiņa Freimaņa sarakstītā dziesma “The War Is Not Over”, informē izdevniecības "Mikrofona ieraksti" pārstāvis Guntars Račs. Šī dziesma ieguva plašāku atzinību pēc tam, kad tā dueta “Walters & Kazha” izpildījumā 2005.gadā atnesa Latvijai augsto piekto vietu Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, kurš notika Ukrainas galvaspilsētā Kijevā.

Noklausies dziesmu "The War Is Not Over" dāņu grupas "Michael Learns To Rock" izpildījumā.

Saskaņošana ar “Izdevniecību MicRec”, kura administrē Freimaņa darbu izmantošanu, notika pirms jau pirms 3 mēnešiem, kad grupas dalībnieki meklējot dziesmas savam jaunajam albumam sev atklāja šo, mums jau tik labi pazīstamo dziesmu, un nolēma to iekļaut savā topošajā albumā. Lai gan šobrīd ir izskanējuši divi citi albuma izdošanu ievadošie singli, grupa apsver iespēju, kā vienu no saviem nākamajiem singliem izplatīt arī “The War Is Not Over”.

Grupa “Michael Learns To Rock”, kas starptautiski pazīstami arī kā “MLTR” ir 1987.gadā dibināta apvienība, kuriem šis ir 7. studijas albumus un kuru kontā ir 13 dažāda veida koncertieraksti un kompilācijas un kas visā pasaulē ir pārdevuši vairāk kā 9 miljonus savu ierakstu kopiju. “MLTR” pamatoti var uzskatīt par vienu no visu laiku slavenākajām un veiksmīgākajam Dāņu grupām pasaulē un tai ir miljoniem fanu gan pašu mājās, gan jo īpaši vairākās Āzijas valstīs, kurās grupa pastāvīgi koncertē un pulcina pilnas zāles. Lai gan grupas līderis Jaša Rihters pats ir lielisks dziesmu autors un raksta ne vien savai grupai, bet arī daudziem citiem dāņu un pat angļu, un amerikāņu izpildītājiem, šoreiz noklausoties Freimaņa dziesmas ierakstu “Waltera & Kazhas” izpildījumā, atzina to par vērtīgu atradumu savam albumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja