Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

AUDIO: Marija Naumova ierakstījusi šūpuļdziesmu albumu

Piektdien, 3.decembrī klajā nāk dziedātājas Marijas Naumovas jaunais albums “Lullabies”, kurā ierakstītas šūpuļdziesmas itāļu, franču, krievu, latviešu, spāņu un gruzīnu valodās, informēja mūziķes pārstāvis Arvīds Mūrnieks. Dziesmas no jaunā albuma, kā arī citas jau pazīstamas kompozīcijas varēs dzirdēt dziedātājas koncertā 28.

decembrī plkst.19.00 Siguldas koncertzālē “Baltais flīģelis” koncertā kopā ar Vidzemes kamerorķstri, šis būs vienīgais M.Naumovas koncerts Latvijā šogad, informēja koncertzāles pārstāve Inguna Almbauere.“Šūpuļdziesmas es iedziedāju neilgi pirms bērniņa dzimšanas. Lai tā ir dāvana viņam un visiem mazuļiem pasaulē!”- tā Marija Naumova. Albumā iekļauta arī “Vilcenītes šūpuļdziesma”, kuru Niks Matvejevs un Marats Samauskis radīja bērnu izrādei “Zemes dziesmas”.  Pie albuma ieraksta studijā strādāja Mihails Medvedjevs un Kristaps Krievkalns, kā arī Ingus Feldmanis (ģitāra, harmonika), Rolands Beļēvičs (klavieres), Deniss Paškevičs (flauta), Romāns Vendiņš (klavesīns), Dzintars Beitāns (vijole), Rihards Zaļupe (sitamie instrumenti, marimba), Normunds Šnē (oboja), Kaspars Ansons (ukulele), Norberts Skraucis (kontrabass), Ieva Sablovska (arfa), Ivars Bezprozvanovs (čells), Kristaps Krievkalns (sintezators).Nu jau gandrīz trīs gadus Marija Naumova savu dzīvi saista ar Franciju, Parīzi, kur apgūst dziedāšanu un aktiermeistarību, ir kāpusi uz teātra skatuves un pat filmējusies, kā arī uzstājusies ar koncertiem, atgādināja I.ALmbauere. Latvijā publika mākslinieci varēs dzirdēt pēc neliela pārtraukuma, kas saistīts ar skaistu dzīves notikumu – dēliņa piedzimšanu. "Patlaban arī manā dzīvē ir iestājies jauns, skaists un līdz šim nepieredzēts posms – dot dzīvību bērniņam un kļūt par māmiņu. Tas ir jauns, līdz šim nezināms ceļš, kas prasa daudz mīlestības, spēka un enerģijas, taču pieredze, kādu gūšu, ļaus celties jauniem mērķiem, radošām idejām un spilgtām uzvarām”, atzinusi Marija Naumova. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AUDIO

Noklausies šūpuļdziesmu no Marijas Naumovas jaunā albuma. 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija piedalās Frankfurtes grāmatu tirgū

Laikā no 16. līdz 20. oktobrim Latvija ar nacionālo stendu piedalīsies Frankfurtes grāmatu tirgū (Frankfurter Buchmesse), kuru šogad apmeklēs ne tikai izdevēji un rakstnieki, bet arī Latvijas R...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja