Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Blūza grupa iesoļo trešajā gadu desmitā. Latvian Blues Band svinēs jubileju Liepājā

23. jūlijā Liepājas koncertzālē Lielais dzintars notiks Latvian Blues Band 20 gadu jubilejas koncerts, kurā skanēs klausītājiem jau zināmas dziesmas un topošā albuma kompozīcijas

Pirms 20 gadiem ar koncertturneju Kanādā sevi spilgti pieteica tobrīd jaunizveidotā blūza grupa Latvian Blues Band. Divu desmitgažu laikā tā izdevusi sešus albumus, uzstājusies daudzviet Latvijā, kā arī ASV, Kanādā, Krievijā, Vācijā, Šveicē, Austrijā, Nīderlandē, Itālijā, Spānijā, Grieķijā, Dānijā, Norvēģijā un citur. Grupa piedalījusies festivālos Euro Jazz Atēnās, Sierre Blues Šveicē, Narcao Blues Sardīnijā un citos.

Pašlaik Latvian Blues Band ieraksta savu nākamo studijas albumu. Koncertā Liepājā skanēs gan klausītājiem jau zināmas dziesmas, gan pavisam jaunas kompozīcijas. Uz Lielā dzintara skatuves kolektīvam pievienosies saksofonists Artūrs Sebris, ģitārists Jānis Kalniņš un trombonists Kārlis Feldbergs.

Koncertu var apmeklēt personas, kuras ir vakcinētas vai izslimojušas Covid-19 (vietas parterā, sejas aizsargmaskas nav nepieciešamas) vai spēj uzrādīt negatīvu Covid-19 testa rezultātu (vietas 1. balkonā, jālieto sejas aizsargmaskas). Visiem apmeklētājiem no 12 gadu vecuma pie ieejas būs jāuzrāda drošības līmenim atbilstošs Covid-19 sertifikāts, kā arī personu apliecinošs dokuments.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja