Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Britu duets Oh Wonder uzstāsies martā Hanzas peronā

Hanzas peronā 8. martā uzstāsies britu duets Oh Wonder. Koncerttūrē grupa prezentēs nupat izsludināto studijas albumu 22 Break, kura izdošana ir paredzēta šī gada 8. oktobrī.

Sākotnēji 2020. gadā plānoto koncerttūri No One Else Can Wear Your Crown duetam pandēmijas dēļ nācās pārcelt jau divreiz, tomēr, neskatoties uz visiem ierobežojumiem, Oh Wonder koncerts notiks.

Dueta dalībnieki Entonijs Vests un Žozefīne Vandera Gučta muzicē kopā kopš 2014. gada. Ilgāku laiku pāris turēja savas attiecības noslēpumā. Pagājušajā gadā, iznākot filmai No One Else Can Wear Your Crown, viņu dzīve izskatījās tik burvīga: pāris tika pie suņa, sapņu mājas ar ierakstu studiju, un gatavojās doties pasaules tūrē ar 120 koncertiem. Bet visu apturēja pandēmija.

Tāpat kā jebkuram no mums, ar viņiem nācās ieslēgties četrās sienās. Tas bija grūts laiks bez jauniem iespaidiem, iedvesmas un ceļojumiem, un mūzika brīžiem bija vienīgais glābiņš. Līdz šim, pieraduši pie lielām auditorijām un neskaitāmiem ceļojumiem, kuru laikā lielākoties arī tapa Oh Wonder dziesmas, pandēmijas pašizolācijas laiks bija īpaši sarežģīts. Duets bija uz šķiršanās robežas. Nespēdami sarunāties par samilzušām problēmām, pāris atklāja viens otram savas bailes un intīmākos pārdzīvojumus ar dziesmu palīdzību. Rezultātā tapa albums 22 Break, kura tituldziesma un video ir nonācis pie klausītājiem 22. septembrī. Albums stāsta par divu cilvēku attiecībām un grūtībām, ar kurām pāris sastapās pandēmijas laikā.


Rakstot jaunā albuma dziesmas, pāris neapzinājās, ka patiesi sarunājas par attiecību krahu un šķiršanos. "Mēs attapāmies neziņā, kas mēs esam: grupa, pāris vai divi atsevišķi cilvēki? Vai mēs patiešām mīlam viens otru, vai arī mūs saista tikai mūzika?" izdzīvoto skaidro Žozefīne. Izdzīvojot šo sāpi caur mūziku, viņiem izdevās saglabāt savas attiecības - nesen abi pat mija gredzenus.
 

 

Šāds godīgums un dalīšanās ar intīmāko ir patiess retums, kas tiek arī starptautiski novērtēts - Oh Wonder kontā ir gandrīz 3 miljoni Spotify klausījumu, 2 miljoni pārdoto albumu kopiju, sadarbība ar Lil Uzi Vert un Nikiju Mināžu. Pat Billija Eiliša savā dokumentālajā filmā izpildīja dueta skaņdarbu All We Do.

Dueta koncerti ir intimitātes un maiguma pilni, un pavasara sākums ir īstais laiks, lai to piedzīvotu. Arī paši Oh Wonder neprātīgi ilgojas pēc tikšanās ar saviem klausītājiem - mēs visi bijām daļa no pandēmijas un piedzīvojām līdzīgus sarežģījumus. Beidzot ir pienācis laiks atgriezties dzīvē un izbaudīt skaistus mirkļus kopā.

No Rīgas grupa dosies uz Viļņu, kur koncerts paredzēts 9. martā. Aģentūras 8 Days A Week rīkotie koncerti Latvijā un Lietuvā būs daļa no Oh Wonder pasaules turnejas, kurā paredzēti vairāk nekā 50 koncertu. 

Visas uz šo koncertu iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas, un tās nav nepieciešams mainīt. Pamatotas nepieciešamības gadījumā aģentūra 8 Days A Week piedāvā bez maksas apmainīt tās pret kuponiem, kuru vērtība ir vienāda vai arī lielāka par summu, kas ir samaksāta par biļetēm. Izmantojot šos kuponus, ir iespēja iegūt jebkura cita aģentūras rīkotā koncerta biļeti, un tie ir derīgi arī koncertiem, kas notiek Lietuvā.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja