Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Drīzumā klajā nāks Coldplay jaunais albums Everyday Life

Britu grupa Coldplay šī gada 22. novembrī plāno izdot savu astoto studijas ierakstu, dubulto albumu Everyday Life. Albums tiks izdots CD, vinila, kasetes un digitālajos formātos izdevniecības Parlophone/Atlantic paspārnē.

Coldplay 53 minūšu garais albums Everyday Life ir sadalīts divās daļās – Sunrise un Sunset. Pirmās divas dziesmas  Orphans un Arabesque no gaidāmā ieraksta tika pirmatskaņotas BBC Radio 1  raidījumā Hottest Record In The World, un no šī brīža tās pieejamas straumēšanas un lejupielādes servisos (download/stream now), kā arī dziesmu tekstu video. Abas dziesmas pieejamas arī septiņu collu vinila platē, kas izdotas Nešvilā bāzētajā neatkarīgajā ierakstu kompānijā  Third Man Records.

Albuma Everyday Life produenti  ir The Dream Team, un ierakstā piedalās - Stromae, Femi Kuti, Tiwa Savage un Jacob Collier

Albuma noformējumā redzama bilde, kurai iedvesma gūta no 1919. gadā uzņemtas fotogrāfijas, kurā attēlota Coldplay ģitārista Džonija Baklenda  (Jonny Buckland) vecvectēva  mūzikas grupa. Pirms jaunā albuma izziņošanas daudzviet pasaulē parādījās noslēpumaini plakāti ar albuma noformējuma attēlu, liekot nojaust par jaunumiem no iecienītās grupas.  

Tieši tādu pašu noslēpumainu pieeju grupa izvēlējusies albuma dziesmu saraksta atklāšanai, nopublicējot to kā sludinājumu grupas dalībnieku dzimto pilsētu avīzēs (Exeter, Southampton, Fife, Flintshire).

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja