Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dziedātājas Emi dziesma „Kā sapnī” ielaužas MTV Latvia

Šī gada martā notika dziedātājas Emi videoklipa prezentācija dziesmai „Kā sapnī”, kuras režisors ir Miks Ozoliņš. Viņas videoklips pirms tam bija vērojams Latvijas Mūzikas Kanālā un muzikālajā raidījumā SEMS. Patreiz tas ir iekarojis arī MTV Latvija.

MTV (Music Television) ir amerikāņu kabeļtelevīzijas tīkls, kurš nodibināts Ņujorkas pilsētā. Savu darbību tas uzsācis 1981.gada 1.augustā un kanāla mērķis bija demonstrēt dažādus mūzikas videoklipus. Šodien MTV kanālā demonstrē ne tikai videoklipus, bet arī intervijas, koncertus, apbalvošanas ceremonijas un dažādus šovus.

MTV Latvija ir MTV reģionālais kanāls, kurš ietilpst MTV Baltic projektā, līdzās ar MTV Igaunija un MTV Lietuva. Visi trīs kanāli savu darbu uzsāka vienlaicīgi – 2006. gada 4.septembrī plkst. 22:00. Kopš kanāla pastāvēšanas, tas ir radikāli pārveidojis visu mūzikas industriju. Tādēļ mūziķiem ir tik svarīga savu videoklipu demonstrēšana MTV kanālā. Dziedātājai Emi tas ir izdevies.

Emi jeb īstajā vārdā Sarmīte Jerāne ir mācījusies Jumpravas mūzikas skolā, praksi apguvusi Londonā un Latvijā pie tādiem vokālajiem pedagogiem kā Jolanta Gulbe un Inga Bērziņa. Agrāk Sarmīte bija dziedājusi grupā „Sister Act”, un ar šo grupu piedalījās „Eirovīzija 2004” nacionālās atlases konkursā. Tika atzīts, ka tieši šai grupai ir bijis vislabākais skatuves šovs. Ir izdots albums „Revolūcija”, kurš ieguva apbalvojumu „Latvijas Mūzikas Gada Balvā” kā labākais deju gada albums.

„Ideja videoklipam radās mums kopīgi – Emi vēlējās vienkāršu un skaistu videoklipu, jo mans uzdevums bija prezentēt viņu. Viņa piesaka sevi plašākai publikai tādu, kāda viņa ir, nevis samākslotu un neīstu. Sastrādāties bija ļoti vienkārši, bez nekādām problēma. Abi esam gandarīti par padarīto,” stāsta Miks Ozoliņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja