Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Edavārdi izsludina albuma Izlaušanās desmitgades tūri

Reperis Edavārdi izziņo koncerttūri, lai atzīmētu albuma Izlaušanās izdošanas 10. gadadienu. Šī būs īpaša koncertsērija, kurā likts uzsvars tieši uz izpildītāja "veco" materiālu, kas tapis laika periodā no 2007. līdz 2015. gadam, informēja Edavārdi pārstāve Maija Kuzņecova.

Klausītājiem arī tiek piedāvāta Edavārdi Facebook lapā (https://www.facebook.com/edavaardi) iespēja izvēlēties un balsot par tiem skaņdarbiem, kurus viņi vēlētos dzirdēt koncertos, tādējādi aktīvi piedaloties tūres veidošanā.

Albums Izlaušanās tika izdots 2010. gada 5. aprīlī un klausītāju vidū tiek uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem darbiem Edavārdi daiļradē un vietējā repa scēnā. Tūre ir ne tikai 10. gadadienas atzīmēšana, bet arī atskats uz iepriekšējā dekādē padarīto pirms jauna albuma izdošanas.

“Daudzi ir lielījuši Izlaušanos kā vienu no maniem labākajiem albumiem, un man ir sajūta, ka šis darbs jau sen dzīvo pats savu dzīvi. Savā daiļradē nemīlu apzināti mēģināt uzburt pagājušu laiku maģiju, bet es ticu, ka to ir vērts darīt uz skatuves. Lai gan ar nostaļģiju neaizraujos, desmitgadi nedrīkst neatzīmēt, un, tā kā pirms un pēc 2010. gada esmu izdevis gan vairākus albumus, gan singlus, šī varētu būt lieliska iespēja uztaisīt tam visam atskatu gan priekš sevis, gan klausītājiem," par tūri izsakās Edavārdi.

Izlaušanās koncerttūre norisināsies 8. februārī Cēsīs Fonoklubā, 15. februārī Liepājā Fontaine palace club, 21. februārī Valmierā Tintē, 29. februārī Jelgavā Melno Cepurīšu Balerijā un noslēgsies 14. maijā Andrejostas kvartālā Rīgā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja